Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych

Tytuł pełny:
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych / pod redakcją naukową Hanny Górskiej-Warsewicz ; [autorzy: Górska-Warsewicz Hanna, Bobola Agnieszka, Czeczotko Maksymilian, Gębski Jerzy, Kowalczuk Iwona, Kudlińska-Chylak Anna, Kulykovets Olena, Maciąg Agnieszka, Mikulska Teresa, Sawicka Beata, Sawicka-Muchewicz Anna, Stangierska Dagmara, Świątkowska Monika, Świstak Ewa, Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Włastowski Łukasz, Zabłocka Karolina]
Autorzy:
Górska-Warsewicz, Hanna
Bobola, Agnieszka
Gębski, Jerzy
Kowalczuk, Iwona
Maciąg, Agnieszka (zarządzanie)
Mikulska, Teresa (ekonomia)
Sawicka, Beata (hotelarstwo)
Sawicka-Muchewicz, Anna
Świątkowska, Monika
Świstak, Ewa
Tul-Krzyszczuk, Agnieszka
Czeczotko, Maksymilian
Kudlińska-Chylak, Anna
Kulykovets, Olena
Stangierska, Dagmara
Włastowski, Łukasz
Zabłocka, Karolina
Współtwórcy:
Górska-Warsewicz, Hanna. Redaktor
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
Rok wydania:
2017
Opis fizyczny:
293 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788375837438
Uwagi:
Nazwiska aut. na s. red
Bibliogr. s. 279-293
Temat:
Gastronomia - finanse - podręczniki.
Hotele - finanse - podręczniki.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02276cam#a2200505#i#4500
001 0192805765947
003 KAT U, KAT 001
005 20220204011826.5
008 170824s2017####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 9788375837438
035 %a xx004094661
035 %a (NUKAT)vtls004094661
040 %a WA 14/MW %c WA 14/MW %d WA 14/DG %d Ł U/APs %d KAT 001/UEwp
100 1 %a Górska-Warsewicz, Hanna.
245 1 0 %a Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych / %c pod redakcją naukową Hanny Górskiej-Warsewicz ; [autorzy: Górska-Warsewicz Hanna, Bobola Agnieszka, Czeczotko Maksymilian, Gębski Jerzy, Kowalczuk Iwona, Kudlińska-Chylak Anna, Kulykovets Olena, Maciąg Agnieszka, Mikulska Teresa, Sawicka Beata, Sawicka-Muchewicz Anna, Stangierska Dagmara, Świątkowska Monika, Świstak Ewa, Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Włastowski Łukasz, Zabłocka Karolina].
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2017.
300 %a 293 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Nazwiska aut. na s. red.
504 %a Bibliogr. s. 279-293.
650 # %a Gastronomia %x finanse %v podręczniki.
650 # %a Hotele %x finanse %v podręczniki.
700 1 # %a Górska-Warsewicz, Hanna. %e Redaktor
700 1 # %a Bobola, Agnieszka.
700 1 # %a Gębski, Jerzy.
700 1 # %a Kowalczuk, Iwona.
700 1 # %a Maciąg, Agnieszka %c (zarządzanie).
700 1 # %a Mikulska, Teresa %c (ekonomia).
700 1 # %a Sawicka, Beata %c (hotelarstwo).
700 1 # %a Sawicka-Muchewicz, Anna.
700 1 # %a Świątkowska, Monika.
700 1 # %a Świstak, Ewa.
700 1 # %a Tul-Krzyszczuk, Agnieszka.
700 1 # %a Czeczotko, Maksymilian.
700 1 # %a Kudlińska-Chylak, Anna.
700 1 # %a Kulykovets, Olena.
700 1 # %a Stangierska, Dagmara.
700 1 # %a Włastowski, Łukasz.
700 1 # %a Zabłocka, Karolina.
710 2 # %a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192805765947 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7583-743-8

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
UE Biblioteka Specjalistyczna. Filia w Rybniku
Lokalizacja:
Czytelnia
Sygnatura:
13926
Nr inwentarza:
zROND 13926
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz