- Tytuł pełny:
- Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita
- Autorzy:
- Tajner-Czopek, Agnieszka
Kita, Agnieszka (technologia żywności) - Współtwórcy:
- Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej
- Rok wydania:
- 2005
- Seria:
- Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, 0239-5762 ; nr 497
- Zawartość serii:
- Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu 0239-5762 nr 497
- Opis fizyczny:
- 171 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 8389189631
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 152-155
- Temat:
- Żywność - analiza - podręczniki laboratoryjne.
Żywność - jakość - podręczniki laboratoryjne. - Książka