Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Tytuł pełny:
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych]
Autorzy:
Świderski, Franciszek (1940- )
Współtwórcy:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowe PWN
Wydanie:
Wydanie III uaktualnione, 1 dodruk (PWN)
Rok wydania:
2018
Opis fizyczny:
389, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788301197599
Uwagi:
Na okładce wydawca poprzedniego wydania: Wydawnictwo WNT
Bibliografia przy rozdzialach. Indeks
Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego
Temat:
Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona - podręczniki akademickie.
Żywność wygodna - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01990cam#a2200361#i#4500
001 0192906017976
003 KAT U, KAT 001
005 20220610202307.9
008 180413s2018####pl#a#####f###|001#0#pol#c
020 %a 9788301197599
035 %a xx004293787
035 %a (NUKAT)vtls004293787
040 %a KAT U/DB %b pol %e rda %c KAT U/DBs %d KAT U/MB %d BYDG 020/AMs %d BYDG 22/AJ %d WR 004/AL
245 0 0 %a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / %c redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych].
250 %a Wydanie III uaktualnione, 1 dodruk (PWN).
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowe PWN, %c 2018.
300 %a 389, [1] strona : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Na okładce wydawca poprzedniego wydania: Wydawnictwo WNT.
504 %a Bibliografia przy rozdzialach. Indeks.
521 8 %a Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego.
650 # %a Żywność %x domieszki %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność funkcjonalna %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność wzbogacona %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność wygodna %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Świderski, Franciszek %d (1940- ). %e Autor %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906017976 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-19759-9
982 %a 66 %c ŚWIDERSKI, F. %d ŻYWNOŚĆ %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
ŚWIDERSKI, F.
ŻYWNOŚĆ
Nr inwentarza:
BG 486456
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz