- Tytuł pełny:
- Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych]
- Autorzy:
- Świderski, Franciszek (1940- )
- Współtwórcy:
- Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowe PWN
- Wydanie:
- Wydanie III uaktualnione, 1 dodruk (PWN)
- Rok wydania:
- 2018
- Opis fizyczny:
- 389, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
- ISBN:
- 9788301197599
- Uwagi:
- Na okładce wydawca poprzedniego wydania: Wydawnictwo WNT
Bibliografia przy rozdzialach. Indeks
Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego - Temat:
- Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona - podręczniki akademickie.
Żywność wygodna - podręczniki akademickie. - Książka