Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kodeks postępowania karnego : komentarz. T. 1, Art. 1-424



Tytuł pełny :
Kodeks postępowania karnego : komentarz. T. 1, Art. 1-424 / redakcja naukowa Dariusz Świecki ; Barbara Augustyniak, Krzysztof Eichstaedt, Michał Kurowski, Dariusz Świecki
Autorzy :
Eichstaedt, Krzysztof
Kurowski, Michał (prokurator)
Augustyniak, Barbara
Współtwórcy :
Świecki, Dariusz (1965- ). Redaktor Autor
Wolters Kluwer Polska. pbl
Wydawca :
Warszawa : Wolters Kluwer
Wydanie :
4. wydanie. Stan prawny na 1 lipca 2018 r
Rok wydania :
2018
Seria :
Komentarze
Zawartość serii :
Komentarze - Wolters Kluwer Polska
Opis fizyczny :
1665 stron ; 25 cm
ISBN :
9788381247214
Uwagi :
Bibliografia po każdym rozdziale
Temat :
Postępowanie karne - Polska - 1990- - kodeksy.
Postępowanie karne - interpretacja - Polska - 1990-.
Książka

LDR 01726cam#a2200373#ic4500
001 0192906196435
003 KAT U, KAT 001
005 20190222091239.4
008 180712s2018####pl#######l###|000#0#pol#c
020 %a 9788381247214
035 %a xx004370969
035 %a (NUKAT)vtls004370969
040 %a KR 306/PW %b pol %e rda %c KR 306/PW %d KR 306/MP %d WR U/PAdml %d GD U/AEKs
245 0 0 %a Kodeks postępowania karnego : %b komentarz. %n T. 1, %p Art. 1-424 / %c redakcja naukowa Dariusz Świecki ; Barbara Augustyniak, Krzysztof Eichstaedt, Michał Kurowski, Dariusz Świecki.
250 %a 4. wydanie. Stan prawny na 1 lipca 2018 r.
260 # %a Warszawa : %b Wolters Kluwer, %c 2018.
300 %a 1665 stron ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Komentarze
504 %a Bibliografia po każdym rozdziale.
650 # %a Postępowanie karne %z Polska %y 1990- %v kodeksy.
650 # %a Postępowanie karne %x interpretacja %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Świecki, Dariusz %d (1965- ). %e Redaktor %e Autor
700 1 # %a Eichstaedt, Krzysztof. %e Autor
700 1 # %a Kurowski, Michał %c (prokurator). %e Autor
700 1 # %a Augustyniak, Barbara. %e Autor
710 2 # %a Wolters Kluwer Polska. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Komentarze - Wolters Kluwer Polska
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906196435 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8124-721-4
982 %a 343(094) %c KODEKS %d ŚWIECKI, D. %e T. 1 %z Prawo karne - kodeksy

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
343(094)
KODEKS
ŚWIECKI, D. T. 1
Nr inwentarza :
BG 494072

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
Biblioteka Prawnicza
Lokalizacja :
Czytelnia
Sygnatura :
102804/I:V.21A
Nr inwentarza :
BPR 102804

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies