Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie towarów spożywczych

Tytuł pełny:
Badanie towarów spożywczych / Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Autorzy:
Kubiński, Wiktor (1949- )
Niekurzak, Mariusz
Kubińska-Jabcoń, Ewa
Współtwórcy:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
© 2018
Opis fizyczny:
413, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788301200473
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach
Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach
Wydanie publikacji finansowane przez Akademię Górniczo-Hutnicza im. Stanisława staszica w Krakowie
Temat:
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Żywność - badania.
Żywność - normy.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02190cam#a2200385#i#4500
001 0192906234700
003 KAT U, KAT 001
005 20181004064416.8
008 180830s2018####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788301200473
035 %a xx004400202
035 %a (NUKAT)vtls004400202
040 %a GD U/AEK %b pol %e rda %c GD U/AEKs %d KR 93/MM %d KR 048/PK
100 1 %a Kubiński, Wiktor %d (1949- ). %e Autor
245 1 0 %a Badanie towarów spożywczych / %c Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c © 2018.
300 %a 413, [1] strona : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
521 8 %a Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach.
536 %a Wydanie publikacji finansowane przez Akademię Górniczo-Hutnicza im. Stanisława staszica w Krakowie
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości.
650 # %a Żywność %x badania.
650 # %a Żywność %x normy.
700 1 # %a Niekurzak, Mariusz. %e Autor
700 1 # %a Kubińska-Jabcoń, Ewa. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 1 %3 Spis treści %u http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2018/09/100000318338/100000318338_Kubinski_BadanieTowarow.pdf
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906234700 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-20047-3
982 %a 64 %c KUBIŃSKI, W. %d BADANIE %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KUBIŃSKI, W.
BADANIE
Nr inwentarza:
BG 494882
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz