- Tytuł pełny:
- Badanie towarów spożywczych / Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
- Autorzy:
- Kubiński, Wiktor (1949- )
Niekurzak, Mariusz
Kubińska-Jabcoń, Ewa - Współtwórcy:
- Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
- Wydanie:
- Wydanie I
- Rok wydania:
- © 2018
- Opis fizyczny:
- 413, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
- ISBN:
- 9788301200473
- Uwagi:
- Bibliografia przy rozdziałach
Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach
Wydanie publikacji finansowane przez Akademię Górniczo-Hutnicza im. Stanisława staszica w Krakowie - Temat:
- Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Żywność - badania.
Żywność - normy. - Książka