- Tytuł pełny:
- Wprowadzanie postępu techniczno-organizacyjnego w gastronomii / Krystyna Iwińska
- Autorzy:
- Iwińska, Krystyna
- Współtwórcy:
- Instytut Handlu Wewnętrznego i Usług (Warszawa). Dział Wydawnictw i Upowszechniania. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Dział Wydawnictw i Upowszechniania Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług
- Rok wydania:
- 1976
- Seria:
- Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług ; 128
- Zawartość serii:
- Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług 2300-1313 128
- Opis fizyczny:
- 95 stron : ilustracje ; 24 cm
- Uwagi:
- U góry okładki: Handel wewnętrzny problem węzłowy 09-5-1
Bibliografia na stronach 87-94 - Temat:
- Gastronomia - Polska - 1945-1990.
Gastronomia - aspekt ekonomiczny. - Książka