Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś

Tytuł pełny:
Kuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś / pod redakcją Tomasza Gęsiny i Wioletty Wilczek
Współtwórcy:
Gęsina, Tomasz. Redaktor
Wilczek, Wioletta. Redaktor
Uniwersytet Śląski (Katowice). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
2018
Seria:
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, 0208-6336 ; nr 3771
Zawartość serii:
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach 0208-6336 nr 3771
Opis fizyczny:
146, [2] strony : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788322634936
9788322634943
Uwagi:
Źródła, bibliografia, netografia przy rozdziałch
Streszczenia w języku angielskim i rosyjskim przy rozdziałach
Temat:
Kuchnia - w literaturze.
Kuchnia - Polska - język.
Kuchnia - terminologia - historia.
Programy kulinarne (telewizja) - Polska - 1990-.
Książki kucharskie - język.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02255cam#a2200445#i#4500
001 0192906371700
003 KAT U, KAT 001
005 20210319120421.1
008 190531s2018####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788322634936 %q wersja drukowana
020 %a 9788322634943 %q wersja elektroniczna
035 %a xx004631069
035 %a (NUKAT)vtls004631069
035 %a (OCoLC)1413483505
040 %a KAT U/DL %b pol %e rda %c KAT U/DLs %d KAT U/DL
041 0 # %a pol %b eng %b rus
245 0 0 %a Kuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś / %c pod redakcją Tomasza Gęsiny i Wioletty Wilczek.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Katowice : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, %c 2018.
300 %a 146, [2] strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, %x 0208-6336 ; %v nr 3771
504 %a Źródła, bibliografia, netografia przy rozdziałch.
546 %a Streszczenia w języku angielskim i rosyjskim przy rozdziałach.
650 # %a Kuchnia %x w literaturze.
650 # %a Kuchnia %z Polska %x język.
650 # %a Kuchnia %x terminologia %x historia.
650 # %a Programy kulinarne (telewizja) %z Polska %y 1990-.
650 # %a Książki kucharskie %x język.
700 1 # %a Gęsina, Tomasz. %e Redaktor
700 1 # %a Wilczek, Wioletta. %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Śląski (Katowice). %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach %x 0208-6336 %v nr 3771
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906371700 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 9 %u http://www.bc.us.edu.pl/publication/18636 %z Pełny tekst publikacji dostępny tylko z komputerów sieci bibliotek UŚ. %9 Link lokalny
920 %a 978-83-226-3493-6 %q wersja drukowana
920 %a 978-83-226-3494-3 %q wersja elektroniczna
982 %a 64 %c KUCHNIA W %d GĘSINA, T. %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Neofilologiczna w Sosnowcu
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
29046
Nr inwentarza:
BWFS 29046
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
80989
Nr inwentarza:
BNS 80989
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
99643
Nr inwentarza:
BFP 99643
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
99644
Nr inwentarza:
BFP 99644
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KUCHNIA W
GĘSINA, T.
Nr inwentarza:
BG 615005
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KUCHNIA W
GĘSINA, T.
Nr inwentarza:
BG 615006
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KUCHNIA W
GĘSINA, T.
Nr inwentarza:
BG 615007
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KUCHNIA W
GĘSINA, T.
Nr inwentarza:
BG 615008
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Czytelnia.
Sygnatura:
N 286/3771
Nr inwentarza:
BG 615004
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz