- Tytuł pełny:
- Jedzenie i granice sztuki / pod redakcją Doroty Koczanowicz
- Współtwórcy:
- Koczanowicz, Dorota (1971- ). Redaktor
Uniwersytet Wrocławski. Wydawnictwo. Wydawca - Wydawca:
- Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego
- Rok wydania:
- 2017
- Seria:
- Acta Universitatis Wratislaviensis. Prace Kulturoznawcze, 0860-6668 ; 21 (2017, nr 2)
- Zawartość serii:
- Acta Universitatis Wratislaviensis. Prace Kulturoznawcze 0860-6668 21, nr 2
Acta Universitatis Wratislaviensis 0239-6661 No 3822 - Opis fizyczny:
- 110 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm
- ISBN:
- 9788322936054
- Uwagi:
- W serii głównej ISSN: 0239-6661 ; No 3822
Bibliografia przy pracach
Streszczenia przy pracach angielskie. Spis treści również w języku angielskim - Temat:
- Żywność - smakowitość.
Kuchnia.
Smak.
Estetyka - aspekt fizjologiczny.
Smak (estetyka). - Książka