Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pomoc publiczna w restrukturyzacji przedsiębiorstw

Tytuł pełny :
Pomoc publiczna w restrukturyzacji przedsiębiorstw / Paweł Dec
Autorzy :
Dec, Paweł (ekonomia)
Współtwórcy :
Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : Oficyna Wydawnicza SGH - Szkoła Główna Handlowa
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2018
Opis fizyczny :
308 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm
ISBN :
9788380302587
Uwagi :
Bibliografia na stronach 273-297
Temat :
Przedsiębiorstwa - reorganizacja - Polska - 1990-.
Subwencje - Polska - 1990-.
Książka

LDR 01455cam#a2200313#i#4500
001 0193006497330
003 KAT U, KAT 001
005 20190411070544.4
008 190129s2018####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788380302587
035 %a xx004523729
035 %a (NUKAT)vtls004523729
040 %a OLSZT 003/DS %b pol %e rda %c OLSZT 003/DSs %d OLSZT 003/JG %d WA 14/ABs
100 1 %a Dec, Paweł %c (ekonomia). %e Autor
245 1 0 %a Pomoc publiczna w restrukturyzacji przedsiębiorstw / %c Paweł Dec.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b Oficyna Wydawnicza SGH - Szkoła Główna Handlowa, %c 2018.
300 %a 308 stron : %b ilustracje kolorowe ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 273-297.
650 # %a Przedsiębiorstwa %x reorganizacja %z Polska %y 1990-.
650 # %a Subwencje %z Polska %y 1990-.
710 2 # %a Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). %b Oficyna Wydawnicza. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006497330 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8030-258-7
982 %a 658.14/.17 %c DEC, P. %d POMOC %z Zagadnienia finansowe przedsiębiorstwa. Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
658.14/.17
DEC, P.
POMOC
BG 611526
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
658.14/.17
DEC, P.
POMOC
G 218994
Położenie :
UE Biblioteka Specjalistyczna. Filia w Rybniku - zROND
Lokalizacja :
Czytelnia
Sygnatura :
14578

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies