Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Moda na gotowanie : medialne i kulturowe wizerunki jedzenia

Tytuł pełny:
Moda na gotowanie : medialne i kulturowe wizerunki jedzenia / redaktorzy naukowi Bartosz Kowalczyk, Piotr Łuszczykiewicz, Karol Walczak, Magdalena Zdrowicka-Wawrzyniak
Wariant tytułu:
Medialne i kulturowe wizerunki jedzenia
Współtwórcy:
Kowalczyk, Bartosz (1982- ). Redaktor
Łuszczykiewicz, Piotr (1964- ). Redaktor
Zdrowicka-Wawrzyniak, Magdalena. Redaktor
Walczak, Karol (1987- ). Redaktor
Wydawnictwo Naukowe "Silva Rerum". Wydawca
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań). Wydział Pedagogiczno-Artystyczny. Wydawca
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Silva Rerum ; Kalisz : Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wydział Pedagogiczno-Artystyczny w Kaliszu
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
2018
Opis fizyczny:
337, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788365697707
9788362135189
9788365697714
Uwagi:
Bibliografia przy pracach
Streszczenie w języku angielskim przy pracach
Temat:
Gotowanie - aspekt społeczny.
Mass media.
Kuchnia - w mass mediach.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02169cam#a2200457#i#4500
001 0193006569941
003 KAT U, KAT 001
005 20190607075201.4
008 190425s2018####pl#a###g#####|000#0#pol#c
020 %a 9788365697707 %q druk
020 %a 9788362135189 %q druk
020 %a 9788365697714 %q e-book
035 %a xx004600413
035 %a (NUKAT)vtls004600413
040 %a KR U/BU %b pol %e rda %c KR U/BU %d WR O/IS %d WR U/MWs
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Moda na gotowanie : %b medialne i kulturowe wizerunki jedzenia / %c redaktorzy naukowi Bartosz Kowalczyk, Piotr Łuszczykiewicz, Karol Walczak, Magdalena Zdrowicka-Wawrzyniak.
246 3 0 %a Medialne i kulturowe wizerunki jedzenia
250 %a Wydanie I.
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Silva Rerum ; %a Kalisz : %b Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wydział Pedagogiczno-Artystyczny w Kaliszu, %c 2018.
300 %a 337, [1] strona : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia przy pracach.
546 %a Streszczenie w języku angielskim przy pracach.
650 # %a Gotowanie %x aspekt społeczny.
650 # %a Mass media.
650 # %a Kuchnia %x w mass mediach.
700 1 # %a Kowalczyk, Bartosz %d (1982- ). %e Redaktor
700 1 # %a Łuszczykiewicz, Piotr %d (1964- ). %e Redaktor
700 1 # %a Zdrowicka-Wawrzyniak, Magdalena. %e Redaktor
700 1 # %a Walczak, Karol %d (1987- ). %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe "Silva Rerum". %e Wydawca %4 pbl
710 2 # %a Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań). %b Wydział Pedagogiczno-Artystyczny. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006569941 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-65697-70-7 %q druk
920 %a 978-83-62135-18-9 %q druk
920 %a 978-83-65697-71-4 %q e-book
982 %a 316.77 %c MODA NA %d KOWALCZYK, B. %z Socjologia komunikowania. Komunikacja społeczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
316.77
MODA NA
KOWALCZYK, B.
Nr inwentarza:
BG 611846
Niedostępny
Położenie:
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
108021
Nr inwentarza:
FUS 108021
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz