Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Miejskość i innowacyjność - próba analizy socjologicznej

Full title :
Miejskość i innowacyjność - próba analizy socjologicznej / Krzysztof Bierwiaczonek, Marek S. Szczepański
Authors :
Bierwiaczonek, Krzysztof
Szczepański, Marek Stanisław (1956- )
Search in :
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach Nr 3080 (2013), strony 11-34
Miejskość i duch innowacyjności Strony 11-34
Notes :
Zawiera streszczenie angielskie i niemieckie
Dostępny rownież online
Tytuł nagłówkowy
Bibliografia na stronach 32-34
Subject :
Innowacje.
Socjologia miasta - 1990-.
Articles. Chapters

LDR 01583caa#a2200301#i#4500
001 0193006696072
003 KAT U, KAT 001
005 20190827110639.6
008 190819s2013####pl###########|000#0#pol#c
035 %a xx004683049
035 %a (NUKAT)vtls004683049
040 %a KAT U/MP %b pol %e rda %c KAT U/MP %d KAT U/MPs
041 0 # %a pol %b eng %b ger
100 1 %a Bierwiaczonek, Krzysztof. %e Autor
245 1 0 %a Miejskość i innowacyjność - próba analizy socjologicznej / %c Krzysztof Bierwiaczonek, Marek S. Szczepański.
500 %a Tytuł nagłówkowy.
504 %a Bibliografia na stronach 32-34.
520 8 %a Słowa kluczowe: miejskość, innowacyjność, generator rozwoju, metropolia, megalopolis, lider miejski.
530 %a Dostępny rownież online.
546 %a Zawiera streszczenie angielskie i niemieckie.
650 # %a Innowacje.
650 # %a Socjologia miasta %y 1990-.
700 1 # %a Szczepański, Marek Stanisław %d (1956- ). %e Autor
773 0 # %7 nnas %t Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach %d Katowice : UŚ, 1969- %g Nr 3080 (2013), strony 11-34 %x 0208-6336 %w cc95204002
773 0 # %7 nnam %t Miejskość i duch innowacyjności %d Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, 2013 %k Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, ISSN 0208-6336 ; nr 3080 %g Strony 11-34 %z 9788322622162 %w xx002975453
856 4 1 %u http://hdl.handle.net/20.500.12128/2006
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006696072 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Słowa kluczowe: miejskość, innowacyjność, generator rozwoju, metropolia, megalopolis, lider miejski.

 Information

Anonymous users cannot request or reserve items!

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process