Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

"Nieśmiertelna dywizja" na Gallipoli : walki 29. Dywizji Piechoty na półwyspie Gallipoli w 1915 r.

Tytuł pełny :
"Nieśmiertelna dywizja" na Gallipoli : walki 29. Dywizji Piechoty na półwyspie Gallipoli w 1915 r. / Paweł Korzeniowski
Autorzy :
Korzeniowski, Paweł (1982- )
Współtwórcy :
Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca :
Reszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2019
Opis fizyczny :
246 stron : ilustracje ; 23 cm
ISBN :
9788379966752
Uwagi :
Bibliografia na stronach 229-234
Temat :
Polska. Wojsko Polskie (1918-1939). 29 Dywizja Piechoty.
Wojna światowa (1914-1918) - kampanie i bitwy - Turcja - Gallipoli (półwysep).
Książka

LDR 01542cam#a2200313#i#4500
001 0193006741264
003 KAT U, KAT 001
005 20191004075934.3
008 191002s2019####pl#a###g#####|000#0#pol#c
020 %a 9788379966752
035 %a xx004712373
035 %a (NUKAT)vtls004712373
040 %a KAT U/MB %b pol %e rda %c KAT U/MBs %d KAT U/MP
100 1 %a Korzeniowski, Paweł %d (1982- ). %e Autor
245 1 0 %a "Nieśmiertelna dywizja" na Gallipoli : %b walki 29. Dywizji Piechoty na półwyspie Gallipoli w 1915 r. / %c Paweł Korzeniowski.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Reszów : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, %c 2019.
300 %a 246 stron : %b ilustracje ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 229-234.
610 1 # %a Polska. %b Wojsko Polskie (1918-1939). %b 29 Dywizja Piechoty.
650 # %a Wojna światowa (1914-1918) %x kampanie i bitwy %z Turcja %z Gallipoli (półwysep).
710 2 # %a Uniwersytet Rzeszowski. %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006741264 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7996-675-2
982 %a 94 %c KORZENIOWSKI %d NIEŚMIERTELNA %z Historia powszechna. Historia świata

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
94
KORZENIOWSKI
NIEŚMIERTELNA
BG 616771

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies