Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polimorficzne wymiary generowania innowacji w edukacji : wątki rozproszone

Tytuł pełny :
Polimorficzne wymiary generowania innowacji w edukacji : wątki rozproszone / Maciej Kołodziejski, Małgorzata Przybysz-Zaremba
Autorzy :
Kołodziejski, Maciej
Przybysz-Zaremba, Małgorzata
Szukaj w :
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach Nr 3658 (2017), strony 38-49
Innowacyjność w praktyce pedagogicznej. T. 1, Teoria i praktyka Strony 38-49
Uwagi :
Streszczenie angielskie
Bibliografia na stronach 47-48
Temat :
Nauczanie - innowacje - 1990-.
Myślenie twórcze (edukacja).
Praca. Artykuł

LDR 01353naa#a2200253#i#4500
001 0193106934021
003 KAT U, KAT 001
005 20200107075946.6
008 191216s2017####pl###########|000#0#pol#c
035 %a xx004771920
035 %a (NUKAT)vtls004771920
040 %a KAT U/ER %b pol %e rda %c KAT U/ERs %d KAT U/ER
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Kołodziejski, Maciej. %e Autor
245 1 0 %a Polimorficzne wymiary generowania innowacji w edukacji : %b wątki rozproszone / %c Maciej Kołodziejski, Małgorzata Przybysz-Zaremba.
504 %a Bibliografia na stronach 47-48.
546 %a Streszczenie angielskie.
650 # %a Nauczanie %x innowacje %y 1990-.
650 # %a Myślenie twórcze (edukacja).
700 1 # %a Przybysz-Zaremba, Małgorzata. %e Autor
773 0 # %7 nnas %t Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach %d Katowice : UŚ, 1969- %g Nr 3658 (2017), strony 38-49 %x 0208-6336 %w cc95204002
773 0 # %7 nnam %t Innowacyjność w praktyce pedagogicznej. T. 1, Teoria i praktyka %b Wydanie I %d Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, 2017 %k Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, ISSN 0208-6336 ; nr 3658 %g Strony 38-49 %z 9788322631034 %z 9788322631041 %w xx004390065
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193106934021 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies