Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane aspekty strategii organizacji

Tytuł pełny:
Wybrane aspekty strategii organizacji / redakcja naukowa Adam Jabłoński, Marek Jabłoński
Wariant tytułu:
Selected aspects of the organization's strategy
Współtwórcy:
Jabłoński, Adam Stefan (1972- ). Redaktor
Jabłoński, Marek (ekonomia). Redaktor
Wyższa Szkoła Bankowa (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bankowej
Rok wydania:
2018
Seria:
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu, 1426-9724 ; t. 82, nr 5 (2018)
Zawartość serii:
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu 1426-9724 t. 82, nr 5
Opis fizyczny:
107 stron : ilustracje ; 24 cm
Uwagi:
Bibliografia przy pracach
Tekst polski i angielski. Streszczenia angielskie i polskie
Temat:
Organizacja - 1990-.
Zarządzanie przedsiębiorstwem - 1990-.
Przedsiębiorstwa - finanse - 1990-.
Przedsiębiorstwa wielosklepowe - Polska - 1990-.
Zarządzanie jakością.
Organizacja
Przedsiębiorstwo
Zarządzanie
Zarządzanie jakością
Gospodarka, ekonomia, finanse
Zarządzanie i marketing
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje naukowe
Praca zbiorowa
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02526cam#a2200541#i#4500
001 0193107004820
003 KAT U, KAT 001
005 20240122204250.2
008 190715s2018####pl#a###f#####|000#0#pol#c
035 %a xx004664990
035 %a (NUKAT)vtls004664990
040 %a WR U/AO %b pol %e rda %c WR U/AOs %d WR U/EG %d WA U/WM %d WA 14/MBs
041 0 # %a pol %a eng %b eng %b pol
046 %a k 2018
245 0 0 %a Wybrane aspekty strategii organizacji / %c redakcja naukowa Adam Jabłoński, Marek Jabłoński.
246 1 5 %a Selected aspects of the organization's strategy
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bankowej, %c 2018.
300 %a 107 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki %2 dbn
380 %a Publikacje naukowe %2 dbn
388 1 %a 2001- %2 dbn
490 1 %a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu, %x 1426-9724 ; %v t. 82, nr 5 (2018)
504 %a Bibliografia przy pracach.
546 %a Tekst polski i angielski. Streszczenia angielskie i polskie.
650 # %a Organizacja %y 1990-.
650 # %a Zarządzanie przedsiębiorstwem %y 1990-.
650 # %a Przedsiębiorstwa %x finanse %y 1990-.
650 # %a Przedsiębiorstwa wielosklepowe %z Polska %y 1990-.
650 # %a Zarządzanie jakością.
650 9 %a Organizacja
650 9 %a Przedsiębiorstwo
650 9 %a Zarządzanie
650 9 %a Zarządzanie jakością
655 9 %a Praca zbiorowa
658 9 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
658 9 %a Zarządzanie i marketing
700 1 # %a Jabłoński, Adam Stefan %d (1972- ). %e Redaktor
700 1 # %a Jabłoński, Marek %c (ekonomia). %e Redaktor
710 2 # %a Wyższa Szkoła Bankowa (Poznań). %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu %x 1426-9724 %v t. 82, nr 5
856 4 8 %3 Okładka %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004664990.jpg
856 4 1 %3 Spis treści %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004664990.pdf
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107004820 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
982 %a 658 %c WYBRANE %d JABŁOŃSKI, A. %z Zarządzanie biznesem. Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
658
WYBRANE
JABŁOŃSKI, A.
Nr inwentarza:
G 222283
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz