Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bitwa o Śląsk Cieszyński 1945

Tytuł pełny :
Bitwa o Śląsk Cieszyński 1945 / Wojciech Kiełkowski, Grzegorz Kasztura, Piotr Sadowski
Autorzy :
Kiełkowski, Wojciech
Kasztura, Grzegorz
Sadowski, Piotr (1976- )
Współtwórcy :
Stowarzyszenie na rzecz Rozwoju Wsi Rudnik. Wydawca
Wydawca :
Rudnik : Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Rudnik
Rok wydania :
2019
Opis fizyczny :
408 stron, [16] kart tablic : ilustracje ; 23 cm
ISBN :
9788395637209
Uwagi :
Bibliografia na stronach 391-404
Temat :
Wojna światowa (1939-1945) - Polska - Śląsk Cieszyński (region).
Wojna światowa (1939-1945) - kampanie i bitwy - Polska - Śląsk Cieszyński (region).
Książka

LDR 01637cam#a2200325#i#4500
001 0193107046572
003 KAT U, KAT 001
005 20200529085518.9
008 200429s2019####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788395637209
035 %a xx004851326
035 %a (NUKAT)vtls004851326
040 %a KAT U/MP %b pol %e rda %c KAT U/MPs %d KAT U/MP %d GL 001/ ER
100 1 %a Kiełkowski, Wojciech. %e Autor
245 1 0 %a Bitwa o Śląsk Cieszyński 1945 / %c Wojciech Kiełkowski, Grzegorz Kasztura, Piotr Sadowski.
260 # %a Rudnik : %b Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Rudnik, %c 2019.
300 %a 408 stron, [16] kart tablic : %b ilustracje ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 391-404.
650 # %a Wojna światowa (1939-1945) %z Polska %z Śląsk Cieszyński (region).
650 # %a Wojna światowa (1939-1945) %x kampanie i bitwy %z Polska %z Śląsk Cieszyński (region).
700 1 # %a Kasztura, Grzegorz. %e Autor
700 1 # %a Sadowski, Piotr %d (1976- ). %e Autor
710 2 # %a Stowarzyszenie na rzecz Rozwoju Wsi Rudnik. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107046572 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-956372-0-9
982 %a 94(438).082 %c KIEŁKOWSKI, W. %d BITWA O ŚLĄSK %z Historia Polski - II wojna światowa 1939-1944/1945

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
94(438).082
KIEŁKOWSKI, W.
BITWA O ŚLĄSK
BG 623224
Położenie :
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
109136

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies