Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Berlingowcy w Powstaniu Warszawskim : walki na Pradze i przyczółku czerniakowskim we wrześniu 1944 roku



Tytuł pełny :
Berlingowcy w Powstaniu Warszawskim : walki na Pradze i przyczółku czerniakowskim we wrześniu 1944 roku / Mikołaj Łuczniewski
Autorzy :
Łuczniewski, Mikołaj
Współtwórcy :
Wydawnictwo Replika. pbl
Wydawca :
Poznań : Wydawnictwo Replika
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
copyright © 2020
Seria :
Wojna i Ludzie
Zawartość serii :
Wojna i Ludzie
Opis fizyczny :
351 stron, [16] stron tablic : ilustracje ; 21 cm
ISBN :
9788366481572
Uwagi :
Bibliografia na stronach 335-351
Temat :
Polska. Wojsko Polskie (1944- ). 1 Dywizja Piechoty im. Tadeusza Kościuszki.
Warszawa (Polska) - 1944 (Powstanie Warszawskie).
Książka

LDR 01537cam#a2200337#i#4500
001 0193107342271
003 KAT U, KAT 001
005 20200910132049.7
008 200909s2020####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788366481572
035 %a xx004941681
035 %a (NUKAT)vtls004941681
040 %a KAT U/JP %b pol %e rda %c KAT U/JPs %d KAT U/JP
100 1 %a Łuczniewski, Mikołaj. %e Autor
245 1 0 %a Berlingowcy w Powstaniu Warszawskim : %b walki na Pradze i przyczółku czerniakowskim we wrześniu 1944 roku / %c Mikołaj Łuczniewski.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Replika, %c copyright © 2020.
300 %a 351 stron, [16] stron tablic : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Wojna i Ludzie
504 %a Bibliografia na stronach 335-351.
610 1 # %a Polska. %b Wojsko Polskie (1944- ). %b 1 Dywizja Piechoty im. Tadeusza Kościuszki.
651 # %a Warszawa (Polska) %y 1944 (Powstanie Warszawskie).
710 2 # %a Wydawnictwo Replika. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Wojna i Ludzie
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107342271 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-66481-57-2
982 %a 94(438).082 %c ŁUCZNIEWSKI, M %d BERLINGOWCY W %z Historia Polski - II wojna światowa 1939-1944/1945

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
94(438).082
ŁUCZNIEWSKI, M
BERLINGOWCY W
Nr inwentarza :
BG 627058

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies