Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kodeks karny : komentarz

Tytuł pełny:
Kodeks karny : komentarz / redakcja naukowa Violetta Konarska-Wrzosek ; [autorzy] Violetta Konarska-Wrzosek, Arkadiusz Lach, Jerzy Lachowski, Tomasz Oczkowski, Igor Zgoliński, Agata Ziółkowska
Autorzy:
Konarska-Wrzosek, Violetta (1952- )
Lach, Arkadiusz (1976- )
Lachowski, Jerzy
Oczkowski, Tomasz
Zgoliński, Igor
Ziółkowska, Agata
Współtwórcy:
Wolters Kluwer Polska. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wolters Kluwer
Wydanie:
3. wydanie, stan prawny na 1 października 2020 r. z uwzględnieniem zmiany wchodzącej w życie 5 grudnia 2020 r. (Dz.U. poz. 1517)
Rok wydania:
2020
Seria:
Komentarze Praktyczne
Zawartość serii:
Komentarze Praktyczne
Opis fizyczny:
1583, [1] strona ; 25 cm
ISBN:
9788382230666
Uwagi:
Bibliografia na stronach 1557-1581
Dostępne również w formie elektronicznej
Temat:
Prawo karne - Polska - 1990- - kodeksy.
Prawo karne - interpretacja - Polska - 1990-.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02111cam#a2200421#i#4500
001 0193107426084
003 KAT U, KAT 001
005 20231004202039.8
008 201110s2020####pl#####f#l###|000#0dpol#c
020 %a 9788382230666
035 %a xx004993850
035 %a (NUKAT)vtls004993850
040 %a TOR U/IS %b pol %e rda %c TOR U/IS %d TOR U/MoM %d WR U/PAdap
245 0 0 %a Kodeks karny : %b komentarz / %c redakcja naukowa Violetta Konarska-Wrzosek ; [autorzy] Violetta Konarska-Wrzosek, Arkadiusz Lach, Jerzy Lachowski, Tomasz Oczkowski, Igor Zgoliński, Agata Ziółkowska.
250 %a 3. wydanie, stan prawny na 1 października 2020 r. z uwzględnieniem zmiany wchodzącej w życie 5 grudnia 2020 r. (Dz.U. poz. 1517).
260 # %a Warszawa : %b Wolters Kluwer, %c 2020.
300 %a 1583, [1] strona ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Komentarze Praktyczne
504 %a Bibliografia na stronach 1557-1581.
530 %a Dostępne również w formie elektronicznej.
650 # %a Prawo karne %z Polska %y 1990- %v kodeksy.
650 # %a Prawo karne %x interpretacja %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Konarska-Wrzosek, Violetta %d (1952- ). %e Autor %e Redaktor
700 1 # %a Lach, Arkadiusz %d (1976- ). %e Autor
700 1 # %a Lachowski, Jerzy. %e Autor
700 1 # %a Oczkowski, Tomasz. %e Autor
700 1 # %a Zgoliński, Igor. %e Autor
700 1 # %a Ziółkowska, Agata. %e Autor
710 2 # %a Wolters Kluwer Polska. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Komentarze Praktyczne
856 4 1 %u https://sip.lex.pl/#/commentary/587715610/630483/kodeks-karny-komentarz-wyd-iii %z Dostęp dla autoryzowanych użytkowników
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107426084 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8223-066-6
982 %a 343(094) %c KODEKS KARNY %d KONARSKA-WRZO %z Prawo karne - kodeksy

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Prawnicza
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
106871
Nr inwentarza:
BPR 106871
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
343(094)
KODEKS KARNY
KONARSKA-WRZO
Nr inwentarza:
BG 629187
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz