Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy ekonomiki pracy w produkcji filmowej

Tytuł pełny:
Podstawy ekonomiki pracy w produkcji filmowej / Edward Zajiček
Autorzy:
Zajiček, Edward (1922-2018)
Współtwórcy:
Wydawnictwa Radia i Telewizji. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Radia i Telewizji
Rok wydania:
1980
Opis fizyczny:
47, [1] s. : il. ; 21 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. 47-[48]
Do użytku wewnętrznego
Temat:
Kino - produkcja i realizacja.
Ekonomika pracy.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01103cam#a2200277#i#4500
001 0193107444882
003 KAT U, KAT 001
005 20220321071013.9
008 081204s1980####pl#a###f#####|000#0#pol#c
035 %a xx001247428
035 %a (NUKAT)vtls001247428
040 %a KR U/46EG %c KR U/46EG %d KAT U/MBs
100 1 %a Zajiček, Edward %d (1922-2018).
245 1 0 %a Podstawy ekonomiki pracy w produkcji filmowej / %c Edward Zajiček.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Radia i Telewizji, %c 1980.
300 %a 47, [1] s. : %b il. ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 47-[48].
521 8 %a Do użytku wewnętrznego.
650 # %a Kino %x produkcja i realizacja.
650 # %a Ekonomika pracy.
710 2 # %a Wydawnictwa Radia i Telewizji. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107444882 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Sztuki Filmowej
Lokalizacja:
Biblioteka Sztuki Filmowej
Sygnatura:
IV/4 PODSTAWY
Nr inwentarza:
RTV 14699
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz