Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

"Gemeinsam vorangehen" : das Pontifikat von Papst Franziskus in der Diskussion = "Journeying together" : the pontyficate of pope Francis in discussion



Tytuł pełny :
"Gemeinsam vorangehen" : das Pontifikat von Papst Franziskus in der Diskussion = "Journeying together" : the pontyficate of pope Francis in discussion / Krystian Kałuża, Reinhold Zwick (Hg.) = Edited by
Wariant tytułu :
"Journeying together" : the pontyficate of Pope Francis in discussion
Współtwórcy :
Kałuża, Krystian (1973- ). Redaktor
Zwick, Reinhold (1954- ). Redaktor
Uniwersytet Opolski. Wydział Teologiczny. Redakcja Wydawnictw. Wydawca
Wydawca :
Opole : Redakcja Wydawnictw Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Opolskiego
Rok wydania :
2020
Seria :
Colloquia Theologica ; 23
Zawartość serii :
Colloquia Theologica 23
Opis fizyczny :
197, [3] stron ; 24 cm
ISBN :
9788365860712
Uwagi :
Bibliografia na stronach 195-197
Temat :
Franciszek (papież ; 1936- ).
Kościół katolicki - 1990-.
Książka

LDR 01610nam#a2200349#i#4500
001 0193207767551
003 KAT U, KAT 001
005 20210428142600.3
008 210423s2020####pl#####g#####|000#0dger#c
020 %a 9788365860712
035 %a xx005119486
035 %a (NUKAT)vtls005119486
040 %a KAT U/JSt %b pol %e rda %c KAT U/JSts %d KAT U/JSt
041 0 # %a ger %a eng %b eng
245 0 0 %a "Gemeinsam vorangehen" : %b das Pontifikat von Papst Franziskus in der Diskussion = "Journeying together" : the pontyficate of pope Francis in discussion / %c Krystian Kałuża, Reinhold Zwick (Hg.) = Edited by.
246 3 1 %a "Journeying together" : the pontyficate of Pope Francis in discussion
260 # %a Opole : %b Redakcja Wydawnictw Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Opolskiego, %c 2020.
300 %a 197, [3] stron ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Colloquia Theologica ; %v 23
504 %a Bibliografia na stronach 195-197.
600 0 # %a Franciszek %c (papież ; %d 1936- ).
650 # %a Kościół katolicki %y 1990-.
700 1 # %a Kałuża, Krystian %d (1973- ). %e Redaktor
700 1 # %a Zwick, Reinhold %d (1954- ). %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Opolski. %b Wydział Teologiczny. %b Redakcja Wydawnictw. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Colloquia Theologica %v 23
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193207767551 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-65860-71-2

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
634057
Nr inwentarza :
BG 634057
Położenie :
Biblioteka Teologiczna
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
106975
Nr inwentarza :
BTLk 106975

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies