Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cesarzowa wdowa Cixi : konkubina, która stworzyła współczesne Chiny



Tytuł pełny :
Cesarzowa wdowa Cixi : konkubina, która stworzyła współczesne Chiny / Jung Chang ; tłumaczenie Anna Gralak
Tytuły ujednolicone :
Empress Dowager Cixi (pol.)
Autorzy :
Chang, Jung (1952- )
Współtwórcy :
Gralak, Anna. Tłumacz
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. Wydawca
Wydawca :
Kraków : Znak
Wydanie :
Wydanie II
Rok wydania :
2021
Opis fizyczny :
556, [1] strona, [32] strony tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm
ISBN :
9788324072897
Uwagi :
E-book dostępny na: woblink.com
Bibliografia na stronach 499-510
Temat :
Cixi (cesarzowa Chin ; 1835-1908).
Chiny - polityka i rządy - 19 w.
Książka

LDR 01577cam#a2200361#i#4500
001 0193207776463
003 KAT U, KAT 001
005 20210421063503.2
008 210407s2021####pl#a###g#####|000#1#pol#c
020 %a 9788324072897
035 %a xx005105945
035 %a (NUKAT)vtls005105945
040 %a SZCZ M/ESZ %b pol %e rda %c SZCZ M/ESZ %d KAT U/MPs
041 1 # %a pol %h eng
100 1 %a Chang, Jung %d (1952- ). %e Autor
240 1 0 %a Empress Dowager Cixi %l (pol.)
245 1 0 %a Cesarzowa wdowa Cixi : %b konkubina, która stworzyła współczesne Chiny / %c Jung Chang ; tłumaczenie Anna Gralak.
250 %a Wydanie II.
260 # %a Kraków : %b Znak, %c 2021.
300 %a 556, [1] strona, [32] strony tablic : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 499-510.
530 %a E-book dostępny na: woblink.com.
600 0 # %a Cixi %c (cesarzowa Chin ; %d 1835-1908).
651 # %a Chiny %x polityka i rządy %y 19 w.
700 1 # %a Gralak, Anna. %e Tłumacz
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193207776463 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-240-7289-7
982 %a 94A/Z %b CHINY %c CHANG, J. %d CESARZOWA %z Historia poszczególnych państw świata

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
94A/Z CHINY
CHANG, J.
CESARZOWA
Nr inwentarza :
BG 634153

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies