Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Belgrad - Oczaków : konfrontacja Imperium Osmańskiego z koalicją rosyjsko-austriacką w 1788 roku

Tytuł pełny :
Belgrad - Oczaków : konfrontacja Imperium Osmańskiego z koalicją rosyjsko-austriacką w 1788 roku / Eugen Gorb
Autorzy :
Gorb, Eugen (1989- )
Współtwórcy :
Infort Editions. pbl
Wydawca :
Zabrze ; Tarnowskie Góry ; Połomia : Inforteditions
Wydanie :
Wydanie 1
Rok wydania :
2021
Seria :
Seria Bitwy / Taktyka ; # 124
Zawartość serii :
Bitwy / Taktyka 124
Opis fizyczny :
281, [1] strona : ilustracje ; 21 cm
ISBN :
9788367111065
Uwagi :
Bibliografia na stronach 271-281
Temat :
Wojny rosyjsko-tureckie (1676-1878).
Oczaków (Ukraina) - oblężenie (1788).
Książka
LDR     01465cam#a2200337#i#4500
001     0193208022015
003     KAT U, KAT 001
005     20220104140238.0
008     211130s2021####pl#a#########|000#0#pol#c
020     %a 9788367111065
035     %a xx005250542
035     %a (NUKAT)vtls005250542
040     %a Ł U/AC %b pol %e rda %c Ł U/AC %d Ł U/AC %d Ł U/JŁs %d WR O/MMt
100 1   %a Gorb, Eugen %d (1989- ). %e Autor
245 1 0 %a Belgrad - Oczaków : %b konfrontacja Imperium Osmańskiego z koalicją rosyjsko-austriacką w 1788 roku / %c Eugen Gorb.
250     %a Wydanie 1.
260 #   %a Zabrze ; %a Tarnowskie Góry ; %a Połomia : %b Inforteditions, %c 2021.
300     %a 281, [1] strona : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1   %a Seria Bitwy / Taktyka ; %v # 124
504     %a Bibliografia na stronach 271-281.
650   # %a Wojny rosyjsko-tureckie (1676-1878).
651   # %a Oczaków (Ukraina) %x oblężenie (1788).
710 2 # %a Infort Editions. %e Wydawca %4 pbl
830   0 %a Bitwy / Taktyka %v 124
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193208022015 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-67111-06-5
982     %a 94 %c GORB, E. %d BELGRAD %z Historia powszechna. Historia świata 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
94
GORB, E.
BELGRAD
Nr inwentarza :
BG 646951

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies