Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Eryka i Jan Drostowie : mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu

Full title:
Eryka i Jan Drostowie : mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu / Barbara Banaś
Variant title:
Mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu
Authors:
Banaś, Barbara (1970- )
Co-authors:
Muzeum Narodowe (Wrocław). Wydawca
Publisher:
Wrocław : Muzeum Narodowe we Wrocławiu
Publication:
Dodruk
Publication Year:
2022
Physical description:
226, [2] strony : ilustracje (w tym kolorowe) ; 27 cm
ISBN:
9788366788022
Notes:
Nagroda edytorska: Pióro Fredry 2021
Bibliografia na stronie 217
Streszczenie w języku angielskim
Subject:
Trzewik-Drost, Eryka (1931- ).
Drost, Jan Sylwester (1934-2004).
Trzewik-Drost, Eryka (1931- ) - wydawnictwa ilustrowane.
Drost, Jan Sylwester (1934-2004) - wydawnictwa ilustrowane.
Muzeum Narodowe (Wrocław) - katalogi.
Szkło artystyczne - kolekcje publiczne - Polska - Wrocław.
Szkło artystyczne - Polska - 1945- - wydawnictwa ilustrowane.
Book
library suggestion
LDR 02106cam#a2200433#i#4500
001 0193308391642
003 KAT U, KAT 001
005 20240507204631.2
008 220622s2022####pl#a#####c###|000#0dpol#c
020 %a 9788366788022
035 %a xx005370838
035 %a (NUKAT)vtls005370838
040 %a KIEL 010/TC %b pol %e rda %c KIEL 010/TC %d KIEL 010/TC %d KIEL 010/JRs
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Banaś, Barbara %d (1970- ). %e Autor
245 1 0 %a Eryka i Jan Drostowie : %b mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu / %c Barbara Banaś.
246 3 0 %a Mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu
250 %a Dodruk.
260 # %a Wrocław : %b Muzeum Narodowe we Wrocławiu, %c 2022.
300 %a 226, [2] strony : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 27 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Nagroda edytorska: Pióro Fredry 2021.
504 %a Bibliografia na stronie 217.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
600 1 # %a Trzewik-Drost, Eryka %d (1931- ).
600 1 # %a Drost, Jan Sylwester %d (1934-2004).
600 1 # %a Trzewik-Drost, Eryka %d (1931- ) %v wydawnictwa ilustrowane.
600 1 # %a Drost, Jan Sylwester %d (1934-2004) %v wydawnictwa ilustrowane.
610 2 # %a Muzeum Narodowe (Wrocław) %v katalogi.
650 # %a Szkło artystyczne %x kolekcje publiczne %z Polska %z Wrocław.
650 # %a Szkło artystyczne %z Polska %y 1945- %v wydawnictwa ilustrowane.
710 2 # %a Muzeum Narodowe (Wrocław). %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193308391642 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-66788-02-2
982 %a 7.071 %c BANAŚ, B. %d ERYKA I JAN %z Artyści - życie i twórczość - opracowania zbiorowe

Loanable items

Location:
CINiBA
Shelving location:
Dział 7 - Sztuka. Rozrywka. Sport - POZIOM 0
Call number:
7.071
BANAŚ, B.
ERYKA I JAN
Inventory number:
BG 657586
Accessed only on-site

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form