Інформація

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Назва предмета:

Prawo karne materialne : część ogólna : tablice poglądowe

Повна назва:
Prawo karne materialne : część ogólna : tablice poglądowe / Marek Gałązka, Anna Kalisz
Автори:
Gałązka, Marek
Kalisz, Anna
Співавтори:
Wyższa Szkoła Policji (Szczytno). Wydział Wydawnictw i Poligrafii. Wydawca
Видавець:
Szczytno : Dział Wydawnictw i Poligrafii Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie
Видання:
Wydanie III. Stan prawny: lipiec 2020 r
Дата публікації:
2020
Фізичний опис:
250 stron : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788374627481
9788374627498
Зауваження:
Bibliografia na stronie 250
Тема:
Prawo karne - Polska - 1990-.
Prawo karne - Polska - tabele, wykresy.
Книга
пропозиція бібліотеки
LDR 01416nam#a2200337#i#4500
001 0193408481650
003 KAT U, KAT 001
005 20230120153723.3
008 201026s2020####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788374627481
020 %a 9788374627498 %q e-ISBN
035 %a xx004980418
035 %a (NUKAT)vtls004980418
040 %a BSTOK U/MK %b pol %e rda %c BSTOK U/MK %d BSTOK U/MK
100 1 %a Gałązka, Marek. %e Autor
245 1 0 %a Prawo karne materialne : %b część ogólna : tablice poglądowe / %c Marek Gałązka, Anna Kalisz.
250 %a Wydanie III. Stan prawny: lipiec 2020 r.
260 # %a Szczytno : %b Dział Wydawnictw i Poligrafii Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie, %c 2020.
300 %a 250 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronie 250.
650 # %a Prawo karne %z Polska %y 1990-.
650 # %a Prawo karne %z Polska %v tabele, wykresy.
700 1 # %a Kalisz, Anna. %e Autor
710 2 # %a Wyższa Szkoła Policji (Szczytno). %b Wydział Wydawnictw i Poligrafii. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193408481650 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7462-748-1
920 %a 978-83-7462-749-8 %q e-ISBN

Документами можна користуватися лише в читальному залі

Розташування:
Biblioteka Prawnicza
Розташування:
Czytelnia
Штрихкод примірника:
115238:V.20B
Інвентарний номер:
BPR 115238
Вільний доступ

Надіслати думку

Ваш відгук дуже важливий для нас і може бути надзвичайно корисним, щоб показати нам, де ми можемо покращити. Ми були б дуже вдячні, якби ви витратили кілька хвилин, щоб заповнити цю коротку форму.

Формуляр