Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Niepożyteczne trudy nowomodnych kuchmistrzów : smak, techniki kulinarne i idee żywieniowe w pismach Jana Szyttlera

Tytuł pełny:
Niepożyteczne trudy nowomodnych kuchmistrzów : smak, techniki kulinarne i idee żywieniowe w pismach Jana Szyttlera / Bogdan Gałązka
Autorzy:
Gałązka, Bogdan
Współtwórcy:
Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie. Wydawca
Wydawca:
Wilanów : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie
Rok wydania:
2024
Seria:
Silva Rerum
Zawartość serii:
Silva Rerum - Muzeum Pałac w Wilanowie
Opis fizyczny:
378, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788397117488
Uwagi:
Bibliografia na stronach 329-343. Indeks
Wydanie książki sfinansowano ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego
Streszczenie w języku angielskim
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Opracowanie
Temat:
Szytler, Jan (1763-1850)
Potrawy
Kuchnia polska
Konserwacja żywności
Kucharstwo
Książka kucharska
Kultura stołu
Żywność
Dziedzina i ujęcie:
Kulinaria
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02255cam#a2200469#i#4500
001 0193509024446
003 KAT U, KAT 001
005 20251016201838.8
008 241202s2024####pl#a###g#|||||0|1#0dpol#c
020 %a 9788397117488 %q (oprawa twarda)
041 0 # %a pol %b eng
046 %k 2024
100 1 %a Gałązka, Bogdan. %e Autor
245 1 0 %a Niepożyteczne trudy nowomodnych kuchmistrzów : %b smak, techniki kulinarne i idee żywieniowe w pismach Jana Szyttlera / %c Bogdan Gałązka.
260 # %a Wilanów : %b Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, %c 2024.
300 %a 378, [1] strona : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki %2 dbn
380 %a Publikacje popularnonaukowe %2 dbn
388 1 %a 2001- %2 dbn
490 1 %a Silva Rerum
504 %a Bibliografia na stronach 329-343. Indeks.
536 %a Wydanie książki sfinansowano ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
600 1 9 %a Szytler, Jan %d (1763-1850)
650 7 %a Potrawy %2 DBN
650 9 %a Kuchnia polska
650 7 %a Konserwacja żywności %2 DBN
650 7 %a Kucharstwo %2 DBN
650 7 %a Książka kucharska %2 DBN
650 9 %a Kultura stołu
650 7 %a Żywność %2 DBN
655 7 %a Opracowanie %2 DBN
658 %a Kulinaria
710 2 # %a Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Silva Rerum - Muzeum Pałac w Wilanowie
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193509024446 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-971174-8-8 %q (oprawa twarda)
982 %a 64 %c GAŁĄZKA, B. %d NIEPOŻYTECZNE %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
GAŁĄZKA, B.
NIEPOŻYTECZNE
Nr inwentarza:
BG 678347
Wolny dostęp
Położenie:
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
114071
Nr inwentarza:
FUS 114071
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz