Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interdisziplinäre Zugänge zum kulinarischen Diskurs : Beiträge der 29. GeSuS-Linguistik- und Literaturtage Paris/Frankreich 2023

Tytuł pełny:
Interdisziplinäre Zugänge zum kulinarischen Diskurs : Beiträge der 29. GeSuS-Linguistik- und Literaturtage Paris/Frankreich 2023 / Marcelina Kałasznik, Elżbieta Pawlikowska-Asendrych, Joanna Szczęk (Hrsg.)
Współtwórcy:
Kałasznik, Marcelina. Redakcja
Pawlikowska-Asendrych, Elżbieta. Wydawca
Szczęk, Joanna. Wydawca
Verlag Dr. Kovač. Wydawca
Wydawca:
Hamburg : Verlag Dr. Kovač
Rok wydania:
2024
Seria:
Studia Culinaria Interdisciplinaris, ISSN 2940-214X ; Band 3
Zawartość serii:
Studia Culinaria Interdisciplinaris Band 3
Opis fizyczny:
325 stron : ilustracje ; 21 cm
ISBN:
9783339140647
9783339140654
Uwagi:
Bibliografia po artykułach
Artykuły w języku niemieckim i słowackim. Przedmowa w języku angielskim i niemieckim
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje naukowe
Praca zbiorowa
Materiały konferencyjne
Temat:
Język niemiecki
Język polski
Język chorwacki
Onomastyka
Słownictwo
Kulinaria
Język słowacki
Dyskurs
Język węgierski
Dziedzina i ujęcie:
Językoznawstwo
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02464cam#a2200529#i#4500
001 0193609046117
003 KAT U, KAT 001
005 20250613212520.3
008 250122s2024####gw#a###f#|||||10|#0|ger#c
020 %a 9783339140647 %q oprawa miękka
020 %a 9783339140654 %q eISBN
040 %a KAT U, KAT 001
041 0 # %a ger %a slo %a eng
046 %k 2024
245 0 0 %a Interdisziplinäre Zugänge zum kulinarischen Diskurs : %b Beiträge der 29. GeSuS-Linguistik- und Literaturtage Paris/Frankreich 2023 / %c Marcelina Kałasznik, Elżbieta Pawlikowska-Asendrych, Joanna Szczęk (Hrsg.).
260 # %a Hamburg : %b Verlag Dr. Kovač, %c 2024.
300 %a 325 stron : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki %2 dbn
380 %a Publikacje naukowe %2 dbn
388 1 %a 2001- %2 dbn
490 1 %a Studia Culinaria Interdisciplinaris, %x ISSN 2940-214X ; %v Band 3
504 %a Bibliografia po artykułach.
546 %a Artykuły w języku niemieckim i słowackim. Przedmowa w języku angielskim i niemieckim.
650 7 %a Język niemiecki %2 DBN
650 7 %a Język polski %2 DBN
650 9 %a Język chorwacki
650 9 %a Onomastyka
650 9 %a Słownictwo
650 9 %a Kulinaria
650 9 %a Język słowacki
650 9 %a Dyskurs
650 7 %a Język węgierski %2 DBN
655 7 %a Praca zbiorowa %2 DBN
655 7 %a Materiały konferencyjne %2 DBN
658 %a Językoznawstwo
700 1 # %a Kałasznik, Marcelina. %e Redakcja
700 1 # %a Pawlikowska-Asendrych, Elżbieta. %e Wydawca
700 1 # %a Szczęk, Joanna. %e Wydawca
710 2 # %a Verlag Dr. Kovač. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Studia Culinaria Interdisciplinaris %v Band 3
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193609046117 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-3-339-14064-7 %q oprawa miękka
920 %a 978-3-339-14065-4 %q eISBN

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Neofilologiczna w Sosnowcu
Lokalizacja:
Wolny dostęp
Sygnatura:
37321
Nr inwentarza:
BWFS 37321
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz