- Tytuł pełny:
- Interdisziplinäre Zugänge zum kulinarischen Diskurs : Beiträge der 29. GeSuS-Linguistik- und Literaturtage Paris/Frankreich 2023 / Marcelina Kałasznik, Elżbieta Pawlikowska-Asendrych, Joanna Szczęk (Hrsg.)
- Współtwórcy:
- Kałasznik, Marcelina. Redakcja
Pawlikowska-Asendrych, Elżbieta. Wydawca
Szczęk, Joanna. Wydawca
Verlag Dr. Kovač. Wydawca - Wydawca:
- Hamburg : Verlag Dr. Kovač
- Rok wydania:
- 2024
- Seria:
- Studia Culinaria Interdisciplinaris, ISSN 2940-214X ; Band 3
- Zawartość serii:
- Studia Culinaria Interdisciplinaris Band 3
- Opis fizyczny:
- 325 stron : ilustracje ; 21 cm
- ISBN:
- 9783339140647
9783339140654 - Uwagi:
- Bibliografia po artykułach
Artykuły w języku niemieckim i słowackim. Przedmowa w języku angielskim i niemieckim - Gatunek / Forma:
- Książki
Publikacje naukowe
Praca zbiorowa
Materiały konferencyjne - Temat:
- Język niemiecki
Język polski
Język chorwacki
Onomastyka
Słownictwo
Kulinaria
Język słowacki
Dyskurs
Język węgierski - Dziedzina i ujęcie:
- Językoznawstwo
- Książka