Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2

Tytuł pełny:
Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2 / Elżbieta Pawlikowska-Asendrych, Joanna Szczęk (Hrsg.)
Współtwórcy:
Pawlikowska-Asendrych, Elżbieta. Redakcja
Szczęk, Joanna. Redakcja
Verlag Dr. Kovač. Wydawca
Wydawca:
Hamburg : Verlag Dr. Kovač
Rok wydania:
2023
Seria:
Studia Culinaria Interdisciplinaris, ISSN 2940-214X ; Band 2
Zawartość serii:
Studia Culinaria Interdisciplinaris Band 2
Opis fizyczny:
295 stron : ilustracje ; 21 cm
ISBN:
9783339134363
9783339134370
Uwagi:
Bibliografia po artykułach
Zawiera materiały z konferencji "Die kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur 1", 18.-20. November 2021 online
Artykuły w języku niemieckim i polskim. Przedmowa w języku angielskim i niemieckim
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje naukowe
Praca zbiorowa
Materiały konferencyjne
Temat:
Język niemiecki
Język polski
Język włoski
Kulinaria
Onomastyka
Tematy i motywy
Potrawy
Literatura niemiecka
Literatura polska
Język środowiskowy
Dziedzina i ujęcie:
Językoznawstwo
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02473cam#a2200529#i#4500
001 0193609046151
003 KAT U, KAT 001
005 20251002201839.8
008 250122s2023####gw#a###f#|||||100#0|ger#c
020 %a 9783339134363 %q oprawa miękka
020 %a 9783339134370 %q eISBN
040 %a KAT U, KAT 001
041 0 # %a ger %a pol %a eng
245 0 0 %a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. %n Band 2 / %c Elżbieta Pawlikowska-Asendrych, Joanna Szczęk (Hrsg.).
260 # %a Hamburg : %b Verlag Dr. Kovač, %c 2023.
300 %a 295 stron : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki %2 dbn
380 %a Publikacje naukowe %2 dbn
388 1 %a 2001- %2 dbn
490 1 %a Studia Culinaria Interdisciplinaris, %x ISSN 2940-214X ; %v Band 2
500 %a Bibliografia po artykułach.
500 %a Zawiera materiały z konferencji "Die kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur 1", 18.-20. November 2021 online.
546 %a Artykuły w języku niemieckim i polskim. Przedmowa w języku angielskim i niemieckim.
650 7 %a Język niemiecki %2 DBN
650 7 %a Język polski %2 DBN
650 9 %a Język włoski
650 9 %a Kulinaria
650 9 %a Onomastyka
650 9 %a Tematy i motywy
650 7 %a Potrawy %2 DBN
650 7 %a Literatura niemiecka %2 DBN
650 7 %a Literatura polska %2 DBN
650 7 %a Język środowiskowy %2 DBN
655 7 %a Praca zbiorowa %2 DBN
655 7 %a Materiały konferencyjne %2 DBN
658 %a Językoznawstwo
700 1 # %a Pawlikowska-Asendrych, Elżbieta. %e Redakcja
700 1 # %a Szczęk, Joanna. %e Redakcja
710 2 # %a Verlag Dr. Kovač. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Studia Culinaria Interdisciplinaris %v Band 2
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193609046151 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-3-339-13436-3 %q oprawa miękka
920 %a 978-3-339-13437-0 %q eISBN

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Neofilologiczna w Sosnowcu
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
37327
Nr inwentarza:
BWFS 37327
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz