Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne

Tytuł pełny:
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski
Współtwórcy:
Witczak, Agata. Redakcja
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redakcja
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
Wydanie:
Wydanie I, dodruk 4
Rok wydania:
2023
Opis fizyczny:
XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788301212995
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks
Książka przeznaczona dla studentów różnych uczelni oraz pracowników gospodarki żywnościowej
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły wyższe
Temat:
Żywność
Zanieczyszczenia żywności
Alergeny
Substancje dodatkowe do żywności
Pasożyty
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Alergia pokarmowa
Toksykologia żywności
Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Opakowania z tworzyw sztucznych
Dziedzina i ujęcie:
Chemia
Medycyna i zdrowie
Biologia
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02268cam#a2200541#i#4500
001 0193609084361
003 KAT U, KAT 001
005 20250718152841.6
008 230505s2023####pl#a###f#####|001#0#pol#c
020 %a 9788301212995 %q (oprawa miękka)
035 %a (OCoLC)1378553681
035 %a (NUKAT)xx005553763
040 %a WA 162/EG %b pol %e rda %c WA 162/EGs %d KIEL 010/KZs %d KAT U/44IP
046 %k 2020
245 0 0 %a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / %c redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
250 %a Wydanie I, dodruk 4.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2023.
300 %a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 %a Książka przeznaczona dla studentów różnych uczelni oraz pracowników gospodarki żywnościowej.
650 7 %a Żywność %2 DBN
650 7 %a Zanieczyszczenia żywności %2 DBN
650 7 %a Alergeny %2 DBN
650 7 %a Substancje dodatkowe do żywności %2 DBN
650 7 %a Pasożyty %2 DBN
650 7 %a Substancje niebezpieczne i szkodliwe %2 DBN
650 7 %a Alergia pokarmowa %2 DBN
650 7 %a Toksykologia żywności %2 DBN
650 7 %a Bezpieczeństwo żywności %2 DBN
650 7 %a Jakość żywności %2 DBN
650 7 %a Opakowania z tworzyw sztucznych %2 DBN
655 7 %a Podręcznik %2 DBN
658 %a Chemia
658 %a Medycyna i zdrowie
658 %a Biologia
700 1 # %a Witczak, Agata. %e Redakcja
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław E. %d (1930- ). %e Redakcja
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193609084361 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Nauk o Ziemi
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
25595
Nr inwentarza:
BNZ 25595
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz