Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Daz bůch von gůter spise = (The book of good food)

Tytuł pełny:
Daz bůch von gůter spise = (The book of good food) / a study, edition, and english translation of the oldest German cookbook Melitta Weiss Adamson
Wariant tytułu:
Book of good food
B°uch von g°uter spise
Autorzy:
Adamson, Melitta Weiss
Wydawca:
Krems : Medium Aevum Quotidianum, Gesellschaft zur Erforschung der Materiellen Kultur des Mittelalters
Rok wydania:
2000
Seria:
Medium Aevum Quotidianum. Sonderband ; 9
Zawartość serii:
Medium Aevum Quotidianum. Sonderband 9
Opis fizyczny:
125 stron ; 21 cm
ISBN:
3901094121
Uwagi:
Bibliografia na stronach 112-118. Indeks
Gedruckt mit Unterstützung der Abteilung Kultur und Wissenschaft des Amtes der Niederösterreichischen Landesregierung
Tekst w języku niemieckim z tłumaczeniem na język angielski. Komentarz w języku angielskim
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje naukowe
Poradniki i przewodniki
Edycja krytyczna
Książka kucharska
Temat:
Kuchnia średniowieczna
Kuchnia niemiecka
Dziedzina i ujęcie:
Kulinaria
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02146cam#a2200469#i#4500
001 0193609140717
003 KAT U, KAT 001
005 20250806055955.5
008 250804s2000####au#####g#####|001#0#eng#c
020 %a 3901094121 %q (oprawa miękka)
035 %a (NUKAT)xx005855864
040 %a KAT U/ER %b pol %e rda %c KAT U/ERs %d KAT U/DB
041 1 # %a eng %a ger %h ger
046 %k 2000
100 1 %a Adamson, Melitta Weiss. %e Autor
245 1 4 %a Daz bůch von gůter spise = %b (The book of good food) / %c a study, edition, and english translation of the oldest German cookbook Melitta Weiss Adamson.
246 3 1 %a Book of good food
246 3 # %a B°uch von g°uter spise
260 # %a Krems : %b Medium Aevum Quotidianum, Gesellschaft zur Erforschung der Materiellen Kultur des Mittelalters, %c 2000.
300 %a 125 stron ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
380 %a Poradniki i przewodniki
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1989-2000
490 1 %a Medium Aevum Quotidianum. Sonderband ; %v 9
504 %a Bibliografia na stronach 112-118. Indeks.
536 %a Gedruckt mit Unterstützung der Abteilung Kultur und Wissenschaft des Amtes der Niederösterreichischen Landesregierung
546 %a Tekst w języku niemieckim z tłumaczeniem na język angielski. Komentarz w języku angielskim.
650 7 %a Kuchnia średniowieczna %2 DBN
650 7 %a Kuchnia niemiecka %2 DBN
655 7 %a Edycja krytyczna %2 DBN
655 7 %a Książka kucharska %2 DBN
658 %a Kulinaria
830 0 %a Medium Aevum Quotidianum. %p Sonderband %v 9
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193609140717 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 3-90-1094-12-1 (oprawa miękka)
982 %a 64 %c ADAMSON, M. W. %d BŮCH VON GŮTER %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
ADAMSON, M. W.
BŮCH VON GŮTER
Nr inwentarza:
BG 683926
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz