Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Konsument wobec innowacji produktowych na rynku żywności

Tytuł pełny:
Konsument wobec innowacji produktowych na rynku żywności / Bogdan Sojkin [et al.] ; red. nauk.: Bogdan Sojkin ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Autorzy:
Sojkin, Bogdan (1951- )
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)
Współtwórcy:
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Rok wydania:
2009
Opis fizyczny:
214, [1] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788374174053
Uwagi:
Bibliogr. s. 205-[215]
Praca finansowana ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego przyznanych na projekt badawczy pt. Zachowania konsumentów jako determinanta innowacji produktowych na rynku żywności funkcjonalnej i wygodnej, nr N115 1264 33, realizowany w latach 2007-2009
Temat:
Przemysł rolno-spożywczy - innowacje - Polska.
Zachowania żywieniowe.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01759cam#a2200325#i#4500
001 0042100116855
003 KAT U, KAT 001
005 20220830205404.3
008 100112s2009####pl#a#####f###|000#0#pol#c
020 %a 9788374174053
035 %a xx001503418
035 %a (NUKAT)vtls001503418
040 %a LUBL 58/LL %c LUBL 58/LL %d LUBL 58/LL %d LUBL 58/ESs
245 0 0 %a Konsument wobec innowacji produktowych na rynku żywności / %c Bogdan Sojkin [et al.] ; red. nauk.: Bogdan Sojkin ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, %c 2009.
300 %a 214, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 205-[215].
536 %a Praca finansowana ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego przyznanych na projekt badawczy pt. Zachowania konsumentów jako determinanta innowacji produktowych na rynku żywności funkcjonalnej i wygodnej, nr N115 1264 33, realizowany w latach 2007-2009
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x innowacje %z Polska.
650 # %a Zachowania żywieniowe.
700 1 # %a Sojkin, Bogdan %d (1951- ).
710 2 # %a Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
710 2 # %a Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0042100116855 %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7417-405-3

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura:
9775
Nr inwentarza:
zMARK 9775
Wolny dostęp
Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura:
9776
Nr inwentarza:
zMARK 9776
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz