Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Prace z zakresu historii gospodarczej

Full title:
Prace z zakresu historii gospodarczej / [red. nauk. Jan Szpak]
Co-authors:
Szpak, Jan (1940-2015). Red.
Publisher:
Kraków : AE
Publication Year:
2002
Publication series:
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, 0208-7944 ; nr 587
Content series:
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 0208-7944 587
Physical description:
99 s. : mapa, rys. ; 24 cm
Notes:
Streszcz. ang
Subject:
Urbanizacja - Polska - 20 w.
Book
library suggestion
LDR 01583cam#a2200337#i#4500
001 0042100128543
003 KAT U, KAT 001
005 20231220102520.6
008 030620s2002####pl#a###|#####|00|#||pol|c
035 %a zz2003969595
035 %a (NUKAT)vtls000154686
040 %a LUBL U/ZD %c LUBL U/ZD %d LUBL U/AW %d WA U/JKs
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Prace z zakresu historii gospodarczej / %c [red. nauk. Jan Szpak].
260 # %a Kraków : %b AE, %c 2002.
300 %a 99 s. : %b mapa, rys. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, %x 0208-7944 ; %v nr 587
546 %a Streszcz. ang.
650 # %a Urbanizacja %z Polska %y 20 w.
700 1 # %a Szpak, Jan %d (1940-2015). %e Red.
830 0 %a Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie %x 0208-7944 %v 587
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0042100128543 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
982 %a 338.1 %c PRACE Z %d SZPAK, J. %z Sytuacja gospodarcza. Koniunktura gospodarcza. Historia gospodarcza

Loanable items

Location:
CINiBA
Shelving location:
Magazyn
Call number:
195287
Inventory number:
G 195287
Available

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form