- Tytuł pełny:
- Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Marian Cichoń]
- Współtwórcy:
- Cichoń, Marian (1930-2008). Red.
Akademia Ekonomiczna (Kraków). Wydawca - Wydawca:
- Kraków : AE
- Rok wydania:
- 1992
- Seria:
- Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, 0208-7944 ; nr 386
- Zawartość serii:
- Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 0208-7944 nr 386
- Opis fizyczny:
- 123 s. : il. ; 24 cm
- Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz
Streszcz. ang. i ros - Temat:
- Cielęcina - skład chemiczny.
Mięso jagnięce - skład chemiczny.
Mięso królicze - zawartość metali.
Żywność - zawartość pierwiastków śladowych.
Herbata - zawartość metali. - Książka