- Tytuł pełny:
- Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Marian Cichoń]
- Współtwórcy:
- Cichoń, Marian (1930-2008). Red.
Akademia Ekonomiczna (Kraków). Wydawca - Wydawca:
- Kraków : Akademia Ekonomiczna
- Rok wydania:
- 1995
- Seria:
- Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, 0208-7944 ; nr 462
- Zawartość serii:
- Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 0208-7944 462
- Opis fizyczny:
- 53 s. ; 24 cm
- Uwagi:
- Bibliogr. przy pracach
Streszcz. ang. przy pracach - Temat:
- Mięso królicze - jakość.
Ryba (żywność) - zawartość metali.
Mięso jagnięce - skład chemiczny.
Mleko kozie - jakość.
Margaryna - jakość - badania. - Książka