- Tytuł pełny:
- Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - wymagania dla wszystkich organizacji w łańcuchu żywnościowym = "Food safety management systems - requirements for organizations throughout the food chain" : poradnik dotyczący normy ISO 22000:2006 / Halina Turlejska, Katarzyna Szołtysek, Wiesław Ładoński
- Wariant tytułu:
- Food safety management systems - requirements for organizations throughout the food chain
Poradnik dotyczący normy ISO 22000:2006 - Autorzy:
- Turlejska, Halina
Szołtysek, Katarzyna
Ładoński, Wiesław (1947- ) - Wydawca:
- Warszawa : Laardo, Justyna Banaś : Quality House : Europejskie Centrum Jakości i Promocji
- Rok wydania:
- 2010
- Opis fizyczny:
- 107 s. : b il. kolor. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788393078103
9788393078905
9788392900702 - Uwagi:
- Na okł.: Poradnik polecany przez Bureau Veritas Certification Polska
Bibliogr. s. 105-106
Tyt. również w jęz. ang - Temat:
- Normy ISO 22000 - poradniki.
Higiena żywności - poradniki.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - poradniki.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny - poradniki. - Książka