- Tytuł pełny:
- Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności / Józef Soliński
- Autorzy:
- Soliński, Józef
- Współtwórcy:
- Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Wrocław : Wydaw. AE
- Rok wydania:
- 1994
- Seria:
- Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania, 0239-8532 ; nr 107
- Zawartość serii:
- Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu 0324-8445 nr 684
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania 0239-8532 nr 107 - Opis fizyczny:
- 71, [1] s., [1] k. tabl. kolor. złoż. : fot., rys., wykr. ; 24 cm
- ISBN:
- 8370111483
- Uwagi:
- W serii gł. nr 684
Bibliogr. s. [70]-71
Streszcz. ros - Temat:
- Elektroforeza białek.
Białka roślinne - wykorzystanie.
Ziemniaki (bulwy) - wykorzystanie. - Książka