Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności

Tytuł pełny:
Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności / Józef Soliński
Autorzy:
Soliński, Józef
Współtwórcy:
Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Wrocław : Wydaw. AE
Rok wydania:
1994
Seria:
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania, 0239-8532 ; nr 107
Zawartość serii:
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu 0324-8445 nr 684
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania 0239-8532 nr 107
Opis fizyczny:
71, [1] s., [1] k. tabl. kolor. złoż. : fot., rys., wykr. ; 24 cm
ISBN:
8370111483
Uwagi:
W serii gł. nr 684
Bibliogr. s. [70]-71
Streszcz. ros
Temat:
Elektroforeza białek.
Białka roślinne - wykorzystanie.
Ziemniaki (bulwy) - wykorzystanie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02044cam#a2200409#i#4500
001 0042200274719
003 KAT U, KAT 001
005 20220830214448.8
008 950525s1994####pl#a#########|00####pol#c
020 %a 8370111483
035 %a xx001638328
035 %a (NUKAT)vtls001638328
040 %a NUKAT %c KR U/DC/GZ %d WA U/BM %d WA U/JEK %d WA U/IG
041 0 # %a pol %b rus
100 1 %a Soliński, Józef.
245 1 0 %a Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności / %c Józef Soliński.
260 # %a Wrocław : %b Wydaw. AE, %c 1994.
300 %a 71, [1] s., [1] k. tabl. kolor. złoż. : %b fot., rys., wykr. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania, %x 0239-8532 ; %v nr 107
500 %a W serii gł. nr 684.
504 %a Bibliogr. s. [70]-71.
546 %a Streszcz. ros.
650 # %a Elektroforeza białek.
650 # %a Białka roślinne %x wykorzystanie.
650 # %a Ziemniaki (bulwy) %x wykorzystanie.
710 2 # %a Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). %b Wydawnictwo. %4 pbl
830 0 %a Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu %x 0324-8445 %v nr 684
830 0 %a Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. %p Monografie i Opracowania %x 0239-8532 %v nr 107
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0042200274719 %9 LinkOPAC
920 %a 83-7011-148-3
982 %a 64 %c SOLIŃSKI, J. %d UZYSKIWANIE I %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
536
Nr inwentarza:
C 536
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz