- Tytuł pełny:
- Uwarunkowania ekonomiczno-organizacyjne jakości i bezpieczeństwa żywności / Maria Jeznach
- Autorzy:
- Jeznach, Maria
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW
- Rok wydania:
- 2008
- Seria:
- Rozprawy Naukowe i Monografie = Treatises and Monographs ; 331
- Zawartość serii:
- Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego 331
- Opis fizyczny:
- 175 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788372449573
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 156-164
Streszcz. ang - Temat:
- Żywność - jakość.
Zarządzanie jakością - normy.
Uprawa warzyw - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Przemysł rolno-spożywczy - normy. - Książka