- Tytuł pełny:
- Podstawy chemii żywności. T. 1 / Tadeusz Talik, Zofia Talik
- Autorzy:
- Talik, Tadeusz
Talik, Zofia ( -2012) - Współtwórcy:
- Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Wrocław : Wydawnictwo AE
- Wydanie:
- Wyd. 2 zm
- Rok wydania:
- 1982
- Seria:
- Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
- Zawartość serii:
- Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
- Opis fizyczny:
- 203 s. : il. ; 24 cm
- Uwagi:
- Skrypt dla studentów Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego Przemysłu
- Temat:
- Żywność - skład chemiczny - podręczniki akademickie.
- Książka