- Tytuł:
- Zmiany w strukturze i ultrastrukturze komórek jelita środkowego i ciała tłuszczowego dwuparca Telodeinopus Aoutii (Myriapoda, Diplopoda) pod wpływem diety wzbogaconej w gluten : recenzja
- Autorzy:
- Jędrzejowska, Izabela. Recenzent
- Współwytwórcy:
- Błaszczyk, Florentyna Anna. Autor pracy
- Data publikacji:
- 2022
- Wydawca:
- Uniwersytet Śląski. Wydział Nauk Przyrodniczych
- Słowa kluczowe:
-
gluten
ciało tłuszczowe
krocionóg kenijski (Telodeinopus aoutii)
jelito środkowe
wije
biologia - Prawa:
- Praca opublikowana na podstawie Zarządzenia nr 31/2014 Rektora UŚ
- Forma i typ:
- recenzja
- Źródło:
- DrBG 4623
- Dostawca treści:
- Biblioteka Cyfrowa UŚ (dostęp z komputerów bibliotek UŚ)
- Artykuł