Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany w strukturze i ultrastrukturze komórek jelita środkowego i ciała tłuszczowego dwuparca Telodeinopus Aoutii (Myriapoda, Diplopoda) pod wpływem diety wzbogaconej w gluten : recenzja

Tytuł:
Zmiany w strukturze i ultrastrukturze komórek jelita środkowego i ciała tłuszczowego dwuparca Telodeinopus Aoutii (Myriapoda, Diplopoda) pod wpływem diety wzbogaconej w gluten : recenzja
Autorzy:
Jędrzejowska, Izabela. Recenzent
Współwytwórcy:
Błaszczyk, Florentyna Anna. Autor pracy
Data publikacji:
2022
Wydawca:
Uniwersytet Śląski. Wydział Nauk Przyrodniczych
Słowa kluczowe:
gluten
ciało tłuszczowe
krocionóg kenijski (Telodeinopus aoutii)
jelito środkowe
wije
biologia
Prawa:
Praca opublikowana na podstawie Zarządzenia nr 31/2014 Rektora UŚ
Forma i typ:
recenzja
Źródło:
DrBG 4623
Dostawca treści:
Biblioteka Cyfrowa UŚ (dostęp z komputerów bibliotek UŚ)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz