Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tytuł pełny :
Brat'â Strugackie / Dmitrij Volodihin, Gennadij Praškevič
Autorzy :
Volodihin, Dmitrij Mihajlovič (1969- )
Praškevič, Gennadij Martovič
Współtwórcy :
Izdatelʹstvo "Molodaâ gvardiâ". Wydawca
Wydawca :
Moskva : Molodaâ gvardiâ
Rok wydania :
2012
Seria :
Žizn' Zamečatel'nyh Lûdej : seriâ biografij ; vyp. 1531 (1331)
Zawartość serii :
Žiznʹ Zamečatelʹnyh Lûdej 1812-0326 vyp. 1531 (1331)
Opis fizyczny :
348, [3] strony, [16] kart tablic : ilustracje ; 21 cm
ISBN :
9785235034754
Uwagi :
Bibliografia na stronach 348-[349]
Temat :
Strugackij, Arkadij Natanovič (1925-1991) biografie
Strugackij, Arkadij Natanovič (1925-1991) krytyka i interpretacja
Strugackij, Boris Natanovič (1933-2012) biografie
Strugackij, Boris Natanovič (1933-2012) krytyka i interpretacja
Książka

LDR 01608cam#a2200349#i#4500
001 0193006499243
003 KAT U, KAT 001
005 20190315080914.1
008 120528s2012####ru#a#########|000#0brusoc
020 %a 9785235034754
035 %a xx002503878
035 %a (NUKAT)vtls002503878
040 %a WA U/59BBM %b pol %e rda %c WA U/BBMs %d WA U/BBM %d BSTOK U/JP %d KAT U/41BM
100 1 %a Volodihin, Dmitrij Mihajlovič %d (1969- ). %e Autor
245 1 0 %a Brat'â Strugackie / %c Dmitrij Volodihin, Gennadij Praškevič.
260 # %a Moskva : %b Molodaâ gvardiâ, %c 2012.
300 %a 348, [3] strony, [16] kart tablic : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Žizn' Zamečatel'nyh Lûdej : seriâ biografij ; %v vyp. 1531 (1331)
504 %a Bibliografia na stronach 348-[349].
600 1 # %a Strugackij, Arkadij Natanovič %d (1925-1991) %v biografie.
600 1 # %a Strugackij, Arkadij Natanovič %d (1925-1991) %x krytyka i interpretacja.
600 1 # %a Strugackij, Boris Natanovič %d (1933-2012) %v biografie.
600 1 # %a Strugackij, Boris Natanovič %d (1933-2012) %x krytyka i interpretacja.
700 1 # %a Praškevič, Gennadij Martovič. %e Autor
710 2 # %a Izdatelʹstvo "Molodaâ gvardiâ". %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Žiznʹ Zamečatelʹnyh Lûdej %x 1812-0326 %v vyp. 1531 (1331)
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006499243 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-5-235-03475-4

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Biblioteka Filologiczna w Sosnowcu - BWFS
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
26817

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies