Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tytuł pełny :
La femme du premier ministre : roman / Laurence Cossé
Autorzy :
Cossé, Laurence (1950- )
Współtwórcy :
Gallimard. Wydawca
Wydawca :
Paris : Gallimard
Rok wydania :
1998
Opis fizyczny :
256, [5] stron ; 21 cm
ISBN :
207075359X
Uwagi :
Bibliografia na stronie [259]
Gatunek / Forma :
Powieść francuska 1990-
Książka

LDR 01005nam#a2200277#i#4500
001 0193006577012
003 KAT U, KAT 001
005 20190515100300.3
008 190514s1998####fr###########|000#f#fre#c
020 %a 207075359X
035 %a xx004614729
035 %a (NUKAT)vtls004614729
040 %a KAT U/42AF %b pol %e rda %c KAT U/42AFs %d KAT U/43IP
100 1 %a Cossé, Laurence %d (1950- ). %e Autor
245 1 3 %a La femme du premier ministre : %b roman / %c Laurence Cossé.
260 # %a Paris : %b Gallimard, %c 1998.
300 %a 256, [5] stron ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronie [259].
655 # %a Powieść francuska %y 1990-.
710 2 # %a Gallimard. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006577012 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 2-07-075359-X

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Biblioteka Filologiczna w Sosnowcu - BWFS
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
27949

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies