Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Les Flibustiers de la Sonore : roman

Tytuł pełny :
Les Flibustiers de la Sonore : roman / Michel Le Bris
Autorzy :
Le Bris, Michel (1944- )
Współtwórcy :
Flammarion. Wydawca
Wydawca :
Paris : Flammarion
Rok wydania :
1998
Opis fizyczny :
557, [3] strony : mapy ; 24 cm
ISBN :
208067529X
Uwagi :
Bibliografia na stronach 555-[558]
Gatunek / Forma :
Powieść francuska - 1990-.
Książka

LDR 01019nam#a2200277#i#4500
001 0193006577015
003 KAT U, KAT 001
005 20190515100427.6
008 190514s1998####fr#a#########|000#f#fre#c
020 %a 208067529X
035 %a xx004614844
035 %a (NUKAT)vtls004614844
040 %a KAT U/42AF %b pol %e rda %c KAT U/42AFs %d KAT U/43IP
100 1 %a Le Bris, Michel %d (1944- ). %e Autor
245 1 4 %a Les Flibustiers de la Sonore : %b roman / %c Michel Le Bris.
260 # %a Paris : %b Flammarion, %c 1998.
300 %a 557, [3] strony : %b mapy ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 555-[558].
655 # %a Powieść francuska %y 1990-.
710 2 # %a Flammarion. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006577015 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 2-08-067529-X

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Biblioteka Filologiczna w Sosnowcu - BWFS
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
27926

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies