Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Obrazy Boga w literaturze polskiej XX i XXI wieku : przełom XX i XXI wieku

Tytuł pełny :
Obrazy Boga w literaturze polskiej XX i XXI wieku : przełom XX i XXI wieku / pod redakcją Ewy Goczał, Józefa Marii Ruszara i Doroty Siwor
Współtwórcy :
Goczał, Ewa (1988- ). Redaktor
Ruszar, Józef Maria (1951- ). Redaktor
Siwor, Dorota. Redaktor
Akademia Techniczno-Humanistyczna (Bielsko-Biała). Wydawnictwo Naukowe. Wydawca
Instytut Myśli Józefa Tischnera. Wydawca
Wydawca :
Bielsko-Biała : Wydawnictwo Naukowe ATH ; Kraków : Instytut Myśli Józefa Tischnera
Rok wydania :
2019
Seria :
Biblioteka Pana Cogito
Zawartość serii :
Biblioteka Pana Cogito
Opis fizyczny :
371, [1] strona ; 24 cm
ISBN :
9788366249042
9788360911327
Uwagi :
Stanowi t. 3 trzytomowego cyklu
Bibliografia przy pracach. Indeks
Streszczenie w języku angielskim. Spis treści i biogramy autorów także w języku angielskim
Temat :
Bóg w literaturze
Literatura polska 1990- historia i krytyka
Literatura polska 1990- tematy, motywy
Książka

LDR 01847cam#a2200421#i#4500
001 0193006608593
003 KAT U, KAT 001
005 20190613080151.4
008 190528s2019####pl###########|001#0#pol#c
020 %a 9788366249042
020 %a 9788360911327
035 %a xx004627587
035 %a (NUKAT)vtls004627587
040 %a KR 253/MD %b pol %e rda %c KR 253/MD %d WR O/IS %d WR U/JHs
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Obrazy Boga w literaturze polskiej XX i XXI wieku : %b przełom XX i XXI wieku / %c pod redakcją Ewy Goczał, Józefa Marii Ruszara i Doroty Siwor.
260 # %a Bielsko-Biała : %b Wydawnictwo Naukowe ATH ; %a Kraków : %b Instytut Myśli Józefa Tischnera, %c 2019.
300 %a 371, [1] strona ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Biblioteka Pana Cogito
500 %a Stanowi t. 3 trzytomowego cyklu.
504 %a Bibliografia przy pracach. Indeks.
546 %a Streszczenie w języku angielskim. Spis treści i biogramy autorów także w języku angielskim.
650 # %a Bóg %x w literaturze.
650 # %a Literatura polska %y 1990- %x historia i krytyka.
650 # %a Literatura polska %y 1990- %x tematy, motywy.
700 1 # %a Goczał, Ewa %d (1988- ). %e Redaktor
700 1 # %a Ruszar, Józef Maria %d (1951- ). %e Redaktor
700 1 # %a Siwor, Dorota. %e Redaktor
710 2 # %a Akademia Techniczno-Humanistyczna (Bielsko-Biała). %b Wydawnictwo Naukowe. %e Wydawca %4 pbl
710 2 # %a Instytut Myśli Józefa Tischnera. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Biblioteka Pana Cogito
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006608593 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-66249-04-2
920 %a 978-83-60911-32-7

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
Biblioteka Filologiczna w Katowicach
Lokalizacja :
Czytelnia Ogólna
Sygnatura :
99588

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies