Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Annibale Bugnini i rewolucja liturgiczna



Tytuł pełny :
Annibale Bugnini i rewolucja liturgiczna / Yves Chiron ; przekład z jęz. angielskiego Tomasz Maszczyk
Wariant tytułu :
Tytuł oryginału: Mgr Bugnini (1912-1982) : réformateur de la liturgie
Tytuł przekładu pośredniego: Annibale Bugnini : reformer of the liturgy
Autorzy :
Chiron, Yves (1960- )
Współtwórcy :
Maszczyk, Tomasz. Tłumacz
Wydawca :
Warszawa : Key4 Izabela Szałacińska
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2019
Opis fizyczny :
244, [3] strony ; 22 cm
ISBN :
9788395003714
Uwagi :
Bibliografia na stronach 238-[245]
Temat :
Bugnini, Annibale (1912-1982).
Posoborowa reforma liturgiczna.
Książka

LDR 01581cam#a2200349#i#4500
001 0193107484526
003 KAT U, KAT 001
005 20201119091430.9
008 191004s2019####pl###########|000#0bpol#c
020 %a 9788395003714
035 %a xx004714172
035 %a (NUKAT)vtls004714172
040 %a KR 253/MD %b pol %e rda %c KR 253/MD %d KR 295/MZs
041 1 # %a pol %k eng %h fre
100 1 %a Chiron, Yves %d (1960- ). %e Autor
245 1 0 %a Annibale Bugnini i rewolucja liturgiczna / %c Yves Chiron ; przekład z jęz. angielskiego Tomasz Maszczyk.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Mgr Bugnini (1912-1982) : %b réformateur de la liturgie
246 1 # %i Tytuł przekładu pośredniego: %a Annibale Bugnini : %b reformer of the liturgy
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b Key4 Izabela Szałacińska, %c 2019.
300 %a 244, [3] strony ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 238-[245].
600 1 # %a Bugnini, Annibale %d (1912-1982).
650 # %a Posoborowa reforma liturgiczna.
700 1 # %a Maszczyk, Tomasz. %e Tłumacz
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107484526 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-950037-1-4
982 %a 929-05A/Z %b BUGNINI, A. %c CHIRON, Y. %d ANNIBALE %z Biografie, autobiografie, pamiętniki indywidualne

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
929-05A/Z BUGNINI, A.
CHIRON, Y.
ANNIBALE
Nr inwentarza :
BG 629914

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies