Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polityka państwa wobec przemysłu stoczniowego w Polsce : przeszłość, stan obecny, perspektywy rozwoju



Tytuł pełny :
Polityka państwa wobec przemysłu stoczniowego w Polsce : przeszłość, stan obecny, perspektywy rozwoju / Małgorzata Kamola-Cieślik
Autorzy :
Kamola-Cieślik, Małgorzata (1973- )
Współtwórcy :
Difin. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : Difin
Wydanie :
Wydanie pierwsze
Rok wydania :
2021
Opis fizyczny :
210 stron : ilustracje ; 24 cm
ISBN :
9788380855946
Uwagi :
Bibliografia na stronach 186-207
Temat :
Przemysł okrętowy - Polska - 1990-.
Książka

LDR 01436cam#a2200301#i#4500
001 0193107633935
003 KAT U, KAT 001
005 20210111074124.7
008 201229s2021####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788380855946
035 %a xx005029147
035 %a (NUKAT)vtls005029147
040 %a WA 14/MW %b pol %e rda %c WA 14/MW %d WA 14/MK %d KAT U/DLs
100 1 %a Kamola-Cieślik, Małgorzata %d (1973- ). %e Autor
245 1 0 %a Polityka państwa wobec przemysłu stoczniowego w Polsce : %b przeszłość, stan obecny, perspektywy rozwoju / %c Małgorzata Kamola-Cieślik.
250 %a Wydanie pierwsze.
260 # %a Warszawa : %b Difin, %c 2021.
300 %a 210 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 186-207.
650 # %a Przemysł okrętowy %z Polska %y 1990-.
710 2 # %a Difin. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107633935 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8085-594-6
982 %a 338.3/.5 %c KAMOLA-CIEŚLIK %d POLITYKA %z Produkcja i inne działy gospodarki według dziedzin. Ekonomiki szczegółowe. Ceny. Kształtowanie się cen. Koszty. Koszty własne, gospodarcze, społeczne

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.3/.5
KAMOLA-CIEŚLIK
POLITYKA
Nr inwentarza :
BG 630868
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.3/.5
KAMOLA-CIEŚLIK
POLITYKA
Nr inwentarza :
BG 631130
Położenie :
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja :
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura :
3640
Nr inwentarza :
WE 3640

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies