Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Energy of modern cities



Tytuł pełny :
Energy of modern cities / scientific editors Wojciech Drożdż, Michał Kurtyka
Współtwórcy :
Drożdż, Wojciech (1975- ). Redaktor
Kurtyka, Michał. Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : PWN
Wydanie :
First edition
Rok wydania :
copyright © 2020
Opis fizyczny :
112 stron : ilustracje ; 25 cm
ISBN :
9788301215750
Uwagi :
Wstęp także w języku francuskim, hiszpańskim. Streszczenia także w języku hiszpańskim przy rozdziałach
Bibliografia przy rozdziałach
Publikacja jest dofinansowana przez Uniwersytet Szczeciński oraz ENEA Operator
Temat :
Polityka transportowa - 1990-.
Ekorozwój - 1990-.
Miasta inteligentne - 1990-.
Energetyka - 1990-.
Książka

LDR 01523nam#a2200373#i#4500
001 0193207820470
003 KAT U, KAT 001
005 20210608085401.0
008 210225s2020####pl#a#########|000#0#eng#c
020 %a 9788301215750
035 %a xx005075948
035 %a (NUKAT)vtls005075948
040 %a WA U/WM %b pol %e rda %c WA U/WMs %d WA U/WM
041 0 # %a eng %b spa
245 0 0 %a Energy of modern cities / %c scientific editors Wojciech Drożdż, Michał Kurtyka.
250 %a First edition.
260 # %a Warszawa : %b PWN, %c copyright © 2020.
300 %a 112 stron : %b ilustracje ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
536 %a Publikacja jest dofinansowana przez Uniwersytet Szczeciński oraz ENEA Operator
546 %a Wstęp także w języku francuskim, hiszpańskim. Streszczenia także w języku hiszpańskim przy rozdziałach.
650 # %a Polityka transportowa %y 1990-.
650 # %a Ekorozwój %y 1990-.
650 # %a Miasta inteligentne %y 1990-.
650 # %a Energetyka %y 1990-.
700 1 # %a Drożdż, Wojciech %d (1975- ). %e Redaktor
700 1 # %a Kurtyka, Michał. %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193207820470 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-21575-0

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
225665
Nr inwentarza :
G 225665

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies