Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Electromobility as a megatrend of contemporary economy



Tytuł pełny :
Electromobility as a megatrend of contemporary economy / scientific editor Wojciech Drożdż
Współtwórcy :
Drożdż, Wojciech (1975- ). Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : PWN
Wydanie :
First edition
Rok wydania :
2021
Opis fizyczny :
158 stron : ilustracje ; 25 cm
ISBN :
9788301215231
Uwagi :
Wstęp także w języku francuskim, hiszpańskim. Streszczenia w języku francuskim i hiszpańskim przy większości rozdziałów
Bibliografia przy rozdziałach
Temat :
Pojazdy elektryczne - aspekt ekonomiczny.
Polityka transportowa - 1990-.
Książka

LDR 01508cam#a2200337#i#4500
001 0193207820472
003 KAT U, KAT 001
005 20210608091318.9
008 210225s2021####pl#a#########|000#0#eng#c
020 %a 9788301215231
035 %a xx005075923
035 %a (NUKAT)vtls005075923
040 %a WA U/WM %b pol %e rda %c WA U/WMs %d WA U/WM
041 0 # %a eng %b fre %b spa
245 0 0 %a Electromobility as a megatrend of contemporary economy / %c scientific editor Wojciech Drożdż.
250 %a First edition.
260 # %a Warszawa : %b PWN, %c 2021.
300 %a 158 stron : %b ilustracje ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
546 %a Wstęp także w języku francuskim, hiszpańskim. Streszczenia w języku francuskim i hiszpańskim przy większości rozdziałów.
650 # %a Pojazdy elektryczne %x aspekt ekonomiczny.
650 # %a Polityka transportowa %y 1990-.
700 1 # %a Drożdż, Wojciech %d (1975- ). %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193207820472 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-21523-1
982 %a 654+656 %c ELECTROMOBILI %d DROŻDŻ, W. %z Telekomunikacja. Telemechanika. Transport. Poczta

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
654+656
ELECTROMOBILI
DROŻDŻ, W.
Nr inwentarza :
G 225666

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies