Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dzień przed : czym żyliśmy 12 grudnia 1981

Tytuł pełny :
Dzień przed : czym żyliśmy 12 grudnia 1981 / Igor Rakowski-Kłos
Wariant tytułu :
Czym żyliśmy 12 grudnia 1981
Autorzy :
Rakowski-Kłos, Igor
Współtwórcy :
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. pbl
Wydawca :
Kraków : Znak
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2021
Opis fizyczny :
302, [1] strona : ilustracje ; 21 cm
ISBN :
9788324073924
Uwagi :
Bibliografia na stronach 302-[303]
Temat :
Polska - 1981-1983 (Stan wojenny).
Polska - obyczaje i zwyczaje - 1970-2000.
Książka
LDR     01363cam#a2200325#i#4500
001     0193208016126
003     KAT U, KAT 001
005     20211124091350.7
008     211118s2021####pl#a#########|000#0#pol#c
020     %a 9788324073924
035     %a xx005243662
035     %a (NUKAT)vtls005243662
040     %a KAT U/MP %b pol %e rda %c KAT U/MPs %d KAT U/MP
100 1   %a Rakowski-Kłos, Igor. %e Autor
245 1 0 %a Dzień przed : %b czym żyliśmy 12 grudnia 1981 / %c Igor Rakowski-Kłos.
246 3 0 %a Czym żyliśmy 12 grudnia 1981
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Kraków : %b Znak, %c 2021.
300     %a 302, [1] strona : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504     %a Bibliografia na stronach 302-[303].
651   # %a Polska %y 1981-1983 (Stan wojenny).
651   # %a Polska %x obyczaje i zwyczaje %y 1970-2000.
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193208016126 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-240-7392-4
982     %a 94(438).083 %c RAKOWSKI-KŁOS %d DZIEŃ PRZED %z Historia Polski - okres od 1945 r. 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 9 - Historia. Geografia - POZIOM 0
Sygnatura :
94(438).083
RAKOWSKI-KŁOS
DZIEŃ PRZED
Nr inwentarza :
BG 646675

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies