Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Geist der Kochkunst

Tytuł pełny:
Geist der Kochkunst / Carl Friedrich von Rumohr ; hrsg. von Enrica Yvonne Dilk
Autorzy:
Rumohr, Carl Friedrich von (1785-1843)
Współtwórcy:
Dilk, Enrica Yvonne. Redaktor
Wydawca:
Hildesheim : Olms-Weidmann
Wydanie:
1 und 2 Aufl
Rok wydania:
2005
Seria:
Historia Scientiarum. Fachgebiet Kulturwissenschaften
Sämtliche Werke / Carl Friedrich von Rumohr ; Bd. 8
Zawartość serii:
Historia Scientiarum. Fachgebiet Kulturwissenschaften 1430-8320
Opis fizyczny:
[4], VIII, 202 s. ; XVI, 196 s. ; 21 cm
ISBN:
3487128284
Uwagi:
Na s. red. ISSN 1430-8320
W jednym wol. znajduje się przedruk pierwszego i drugiego wyd
Przedr., oryg.: Stuttgart, 1822
Przedr., oryg.: Stuttgart, 1832
Cykl:
Rumohr, Carl Friedrich von (1785-1843). Sämtliche Werke Bd. 8
Temat:
Kuchnia europejska.
Kuchnia.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02073cam#a2200433#ib4500
001 0191800775037
003 KAT U, KAT 001
005 20220202060725.0
008 050818r20051832gw###########|000#0#ger#c
020 %a 3487128284
035 %a zz2005889524
035 %a (NUKAT)vtls000532408
035 %a (OCoLC)1413017346
040 %a KR U/MZ %c KR U/MZ %d KR U/MZ %d WR U/mt %d GD U/KMs F %d KAT U/MBs
100 1 %a Rumohr, Carl Friedrich von %d (1785-1843).
245 1 0 %a Geist der Kochkunst / %c Carl Friedrich von Rumohr ; hrsg. von Enrica Yvonne Dilk.
250 %a 1 und 2 Aufl.
260 # %a Hildesheim : %b Olms-Weidmann, %c 2005.
300 %a [4], VIII, 202 s. ; XVI, 196 s. ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Historia Scientiarum. Fachgebiet Kulturwissenschaften
490 1 %a Sämtliche Werke / Carl Friedrich von Rumohr ; %v Bd. 8
500 %a Na s. red. ISSN 1430-8320.
500 %a W jednym wol. znajduje się przedruk pierwszego i drugiego wyd.
534 %p Przedr., oryg.: %c Stuttgart, 1822.
534 %p Przedr., oryg.: %c Stuttgart, 1832.
650 # %a Kuchnia europejska.
650 # %a Kuchnia.
700 1 # %a Dilk, Enrica Yvonne. %e Redaktor
800 1 %a Rumohr, Carl Friedrich von %d (1785-1843). %t Sämtliche Werke %v Bd. 8
830 0 %a Historia Scientiarum. %p Fachgebiet Kulturwissenschaften %x 1430-8320
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800775037 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 3-487-12828-4
982 %a 64 %c RUMOHR, C. F. %d GEIST DER %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
RUMOHR, C. F.
GEIST DER
Nr inwentarza:
BG 337309
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz