- Tytuł pełny:
- Geist der Kochkunst / Carl Friedrich von Rumohr ; hrsg. von Enrica Yvonne Dilk
- Autorzy:
- Rumohr, Carl Friedrich von (1785-1843)
- Współtwórcy:
- Dilk, Enrica Yvonne. Redaktor
- Wydawca:
- Hildesheim : Olms-Weidmann
- Wydanie:
- 1 und 2 Aufl
- Rok wydania:
- 2005
- Seria:
- Historia Scientiarum. Fachgebiet Kulturwissenschaften
Sämtliche Werke / Carl Friedrich von Rumohr ; Bd. 8 - Zawartość serii:
- Historia Scientiarum. Fachgebiet Kulturwissenschaften 1430-8320
- Opis fizyczny:
- [4], VIII, 202 s. ; XVI, 196 s. ; 21 cm
- ISBN:
- 3487128284
- Uwagi:
- Na s. red. ISSN 1430-8320
W jednym wol. znajduje się przedruk pierwszego i drugiego wyd
Przedr., oryg.: Stuttgart, 1822
Przedr., oryg.: Stuttgart, 1832 - Cykl:
- Rumohr, Carl Friedrich von (1785-1843). Sämtliche Werke Bd. 8
- Temat:
- Kuchnia europejska.
Kuchnia. - Książka