Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy ekonomii menedżerskiej : globalizacja a rozwój zrównoważony i trwały

Tytuł pełny:
Podstawy ekonomii menedżerskiej : globalizacja a rozwój zrównoważony i trwały / Franciszek Piontek, Barbara Piontek ; Wyższa Szkoła Ekonomii i Adminstracji w Bytomiu
Wariant tytułu:
Globalizacja a rozwój zrównoważony i trwały
Autorzy:
Piontek, Franciszek (1937- )
Piontek, Barbara
Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji (Bytom)
Współtwórcy:
Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji (Bytom). Wydawca
Wydawca:
Bytom : Wyższa Szkoła Ekonomii i Adminstracji
Rok wydania:
2003
Seria:
Prace Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Administracji w Bytomiu, 1732-1344 ; nr 1
Zawartość serii:
Prace Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Administracji w Bytomiu 1732-1344 nr 1
Opis fizyczny:
187, [15] stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm
ISBN:
838858751X
Uwagi:
Bibliografia na stronach 179-183
Streszczenie w języku angielskim
Temat:
Ekorozwój - podręczniki.
Globalizacja - podręczniki.
Zarządzanie - podręczniki.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02316cam#a2200445#i#4500
001 0191800827971
003 KAT U, KAT 001
005 20241029225404.6
008 031121s2003####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 838858751X
035 %a zz2003975287
035 %a (NUKAT)vtls000208361
035 %a (OCoLC)749297297
040 %a TOR U/KC %b pol %e rda %c TOR U/KC %d TOR U/LF %d LUBL U/WAGs %d POZN 004/KM %d GL 001/ER
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Piontek, Franciszek %d (1937- ). %e Autor
245 1 0 %a Podstawy ekonomii menedżerskiej : %b globalizacja a rozwój zrównoważony i trwały / %c Franciszek Piontek, Barbara Piontek ; Wyższa Szkoła Ekonomii i Adminstracji w Bytomiu.
246 3 # %a Globalizacja a rozwój zrównoważony i trwały
260 # %a Bytom : %b Wyższa Szkoła Ekonomii i Adminstracji, %c 2003.
300 %a 187, [15] stron : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Prace Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Administracji w Bytomiu, %x 1732-1344 ; %v nr 1
504 %a Bibliografia na stronach 179-183.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
650 # %a Ekorozwój %v podręczniki.
650 # %a Globalizacja %v podręczniki.
650 # %a Zarządzanie %v podręczniki.
700 1 # %a Piontek, Barbara. %e Autor
710 2 # %a Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji (Bytom). %e Instytucja sprawcza %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Prace Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Administracji w Bytomiu %x 1732-1344 %v nr 1
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800827971 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-88587-51-X
982 %a 658 %c PIONTEK, F. %d PODSTAWY %z Zarządzanie biznesem. Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
658
PIONTEK, F.
PODSTAWY
Nr inwentarza:
C 9055
Wolny dostęp
Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
281
Nr inwentarza:
cPUL 281
Dostępny
Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
282
Nr inwentarza:
cPUL 282
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
658
PIONTEK, F.
PODSTAWY
Nr inwentarza:
BG 323265
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
658
PIONTEK, F.
PODSTAWY
Nr inwentarza:
C 9054
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz