Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności

Tytuł pełny:
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]
Wariant tytułu:
Składniki żywności
Autorzy:
Cybulska, Emilia Barbara
Współtwórcy:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Wydanie:
Wyd. 5 zm
Rok wydania:
2007
Opis fizyczny:
233, [1] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788320432732
9788320432725
Uwagi:
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności
Temat:
Substancje odżywcze - podręczniki akademickie.
Żywność - skład chemiczny - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02374cam#a2200421#ic4500
001 0191801323466
003 KAT U, KAT 001
005 20220203000142.8
008 070918s2007####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 9788320432732 %q T.1
020 %a 9788320432725 %q całość
035 %a zz2007771610
035 %a (NUKAT)vtls000970941
040 %a Ł 30/JM %c Ł 30/JM %d Ł 30/MS %d GD 27/LKs SZCZ 010/JT
245 0 0 %a Chemia żywności : %b praca zbiorowa. %n T. 1, %p Składniki żywności / %c pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].
246 3 0 %a Składniki żywności
250 %a Wyd. 5 zm.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300 %a 233, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 %a Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650 # %a Substancje odżywcze %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność %x skład chemiczny %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław E. %d (1930- ). %e Redaktor
700 1 # %a Cybulska, Emilia Barbara.
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191801323466 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-204-3273-2 %q T.1
920 %a 978-83-204-3272-5 %q całość
982 %a 66 %c CHEMIA %d SIKORSKI, Z. E %e T. 1 %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
CHEMIA
SIKORSKI, Z. E T. 1
Nr inwentarza:
BG 361476
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
CHEMIA
SIKORSKI, Z. E T. 1
Nr inwentarza:
BG 373159
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
CHEMIA
SIKORSKI, Z. E T. 1
Nr inwentarza:
BG 373160
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
CHEMIA
SIKORSKI, Z. E T. 1
Nr inwentarza:
BWB 7944
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
CHEMIA
SIKORSKI, Z. E T. 1
Nr inwentarza:
BWB 7945
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
CHEMIA
SIKORSKI, Z. E T. 1
Nr inwentarza:
BG 361473
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz