- Tytuł pełny:
- Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]
- Autorzy:
- Czarniecka-Skubina, Ewa
- Współtwórcy:
- Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ). Red.
- Wydawca:
- Warszawa : Wydaw. SGGW
- Wydanie:
- Wyd. 2 uzup
- Rok wydania:
- 2003
- Opis fizyczny:
- 334 s. : rys., wykr. ; 24 cm
- ISBN:
- 8372444595
- Uwagi:
- Literatura przy rozdz
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW - Temat:
- Higiena żywności - podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy - warunki zdrowotne - podręczniki akademickie.
Żywność - jakość - podręczniki akademickie.
Żywność - mikrobiologia - podręczniki akademickie. - Książka